Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 28/01/2021

Η Αργυρώ μάς ταξιδεύει στην Ιταλία, τη Σκόπελο και τη Βόρεια Ευρώπη. Φτιάχνει πολέντα με μανιτάρια με την παραδοσιακή ιταλική συνταγή. Ένα καθημερινό και οικονομικό πιάτο που συνοδεύει συνήθως κρεατικά και ψάρια. Ωστόσο, σήμερα μας δείχνει μία εκδοχή για vegetarians με ποικιλία μανιταριών. Στη συνέχεια, μας μεταφέρει στη Σκόπελο. Ετοιμάζει μία συνταγή για σκοπελίτικη τυρόπιτα με κατσικίσιο τυρί και μας αποκαλύπτει τα μυστικά για να μένει πάντα το φύλλο τραγανό. Ο επίλογος έρχεται με μία κλασική και χορταστική σαλάτα με σάλτσα μπλε τυριού, όπως ακριβώς ήρθε από τις χώρες της Βόρειας Ευρώπης στην Ελλάδα.

«Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ», καθημερινά στις 11.30 στον ΣΚΑΪ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ