Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 01/02/2021
Γλυκό με κόκκινα φρούτα & τυρί κρέμα

https://www.argiro.gr/recipe/eukolo-gluko-kerasia-krema-maskarpone/

 

ΥΛΙΚΑ

2½ φλ. κόκκινο κρασί

1 φλ. ζάχαρη

1 φλούδα πορτοκαλιού

500 γρ. κόκκινα φρούτα

1½ φλ. φρέσκο τυρί κρέμα ARLA

2½ κ.σ. μέλι θυμαρίσιο

3 κ.σ. χοντροκομμένα ανάλατα φιστίκια Αιγίνης

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε πρώτα σε μικρή κατσαρόλα το κρασί, τη ζάχαρη και τη φλούδα πορτοκαλιού. Αφήνουμε το μείγμα να ζεσταθεί.

Προσθέτουμε τα κόκκινα φρούτα, μόλις πάρει βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να βράσουν 2'. Μεταφέρουμε σε γυάλινο μπολ για να κοπεί ο βρασμός και παγώνουμε τα ποσαρισμένα φρούτα.

Χτυπάμε με σύρμα σε μπολ το φρέσκο τυρί κρέμα με το μέλι, να ενωθούν.

Σε ποτήρια του μαρτίνι ή ψηλά ποτήρια με πόδι, ισομοιράζουμε τα παγωμένα κεράσια με το χυμό τους. Ισομοιράζουμε και το τυρί κρέμα . Πασπαλίζουμε φιστίκια Αιγίνης ανάλατα.

https://www.argiro.gr/recipe/eukolo-gluko-kerasia-krema-maskarpone/

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ