Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 02/02/2021

Μαγειρικό σχολείο σήμερα και το πρόγραμμα έχει δύο πολυαγαπημένα και δημοφιλή ιταλικά πιάτα. Η πρώτη συνταγή είναι η αματριτσιάνα. Μία μακαρονάδα, πικάντικη και με ελαφρά καπνιστή γεύση που «κατάγεται» από την πόλη Αματρίτσε της κεντρικής Ιταλίας. Πρόκειται για την πιο αγαπημένη πάστα, μετά τη napolitana και τη bolognese. Στη συνέχεια, η Αργυρώ μάς μαθαίνει να ετοιμάζουμε involtini, δηλαδή γεμιστά μοσχαρίσια ρολάκια με τυρί που λιώνει, σε συνδυασμό με αρώματα ντομάτας και βασιλικού. Για το τέλος, ταξιδεύουμε στην Ήπειρο, με το αγαπημένο, βουτυράτο τυρί των Βλάχων, το κασκαβάλ, το οποίο η Αργυρώ τυλίγει σε φινετσάτα «πουράκια», συνοδεία ξηρού σύκου.

«Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ», καθημερινά στις 11.30 στον ΣΚΑΪ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ