Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 19/02/2021
Trailer - Φτιάχνουμε σπαλομπριζόλα φούρνου με σάλτσα, πατάτες hasselback και τέλος πιλάφι μιλανέζα

Η Αργυρώ ετοιμάζει σήμερα στην κουζίνα της τρία εξαιρετικά πιάτα. Για την αρχή, μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα με σάλτσα ψητού ή αλλιώς ντεμιγκλάς, όπως ακριβώς σερβίρεται στα εστιατόρια. Πρόκειται για μία από τις πιο νόστιμες συνταγές που έχουμε δοκιμάσει. Συνεχίζει με τις πατάτες hasselback ή "πατάτες ακορντεόν", σουηδικής προέλευσης, ένα πιάτο που χρονολογείται από το 1700. Και για το τέλος, η αγαπημένη μας σεφ ετοιμάζει ένα εύκολο, οικονομικό και "μαμαδίστικο" πιάτο για όλες τις ώρες. Πιλάφι μιλανέζα. Μία συνταγή με σπυρωτό πιλάφι, έτοιμη σε 17 λεπτά.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ