Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ - 23/02/2021

Ταξίδι στην Πόλη σήμερα με το μαγειρικό σχολείο της Αργυρούς. Η κουζίνα της γεμίζει χρώματα, αρώματα και γεύσεις από μπαχαρικά και ιδιαίτερα πιάτα. Και ξεκινάμε με ένα μελωμένο σαραγλί, σκέτο όνειρο. Συνεχίζουμε με μία αυθεντική συνταγή για τας κεμπάπ με μοσχάρι ελιά, ένα ίσως από τα πιο αγαπημένα πολίτικα πιάτα, που η επιτυχία του οφείλεται στην τέλεια δεμένη σάλτσα του. Και η αυλαία του σημερινού επεισοδίου πέφτει με νοστιμότατο ατζέμ πιλάφι.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ