Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 02/03/2021
Κοτομπέικον

ΥΛΙΚΑ

2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου

4 φέτες ferrano μπέικον γαλοπούλας IFANTIS

11 δαμάσκηνα

ξύλα για σουβλάκια

1 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι

1 κ.σ. μαγιονέζα

1 κ.σ. μουστάρδα με μέλι KALAMATA PAPADIMITRIOU

 

Για το σερβίρισμα:

πίτες

πράσινη σαλάτα

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια. Σε μπολ βάζουμε 1 κουταλιά μαγιονέζα, 1 κουταλιά γιαούρτι και 1 κουταλιά μουστάρδα με μέλι. Ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα κομμάτια κοτόπουλου και ανακατεύουμε.

Τα μαρινάρουμε σκεπασμένα για 2-3 ώρες. Κόβουμε τις φέτες μπέικον γαλοπούλας στη μέση. Τυλίγουμε με μπέικον γαλοπούλας κομμάτια κοτόπουλο και δαμάσκηνα. Τα περνάμε εναλλάξ σε ξύλα για σουβλάκι. Ψήνουμε τις πίτες και σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.

 

https://www.argiro.gr/recipe/mini-soublakia-kotompeikon-gia-mikrous-kai-megalous/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ