Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 04/03/2021
Λουκάνικα στη λαδόκολλα

ΥΛΙΚΑ

2,5 λουκάνικα τύπου Τρικάλων IFANTIS

½  κρεμμύδι

6 τοματίνια

½ πράσινη πιπεριά

1 κ.σ. ελαιόλαδο

100 γρ. σκληρό τυρί Δανίας ARLA

4 φέτες ψωμί για τοστ

λίγη ρίγανη

αλάτι

πιπέρι

 

Για το σερβίρισμα

Τζατζίκι IFANTIS

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανοίγουμε δύο μεγάλα  αλουμινόχαρτα στον πάγκο. Καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί. Απλώνουμε τις λεπτές φέτες ψωμιού στη βάση.

Σκίζουμε στη μέση τα λουκάνικα κατά μήκος.

Τα ακουμπάμε πάνω στο ψωμί. Βάζουμε το τυρί πάνω στα ανοιγμένα λουκάνικα.

Κόβουμε σε λεπτές φέτες το κρεμμύδι και την πιπεριά στη μέση σε μπολ.

Τα βάζουμε πάνω στα λουκάνικα.

Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη.

Κλείνουμε με προσοχή την λαδόκολλα και σφραγίζουμε με το αλουμινόχαρτο ώστε να κλείσει καλά το πακέτο.

Ακουμπάμε σε ταψάκι και ψήνουμε στον αέρα σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200 °C για 20’.

Ανοίγουμε το πακέτο από πάνω να ροδίσουν τα υλικά για 10’ επιπλέον.

Σερβίρουμε τα λουκάνικα στην λαδόκολλα με τζατζίκι.

https://www.argiro.gr/recipe/loukanika-sti-ladokolla/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ