ΥΛΙΚΑ
6 φύλλα κρούστας
200 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα ARLA
4 λεπτές φέτες σαλάμι αέρος picanto IFANTIS
2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού ρόδι KALAMATA PAPADIMITRIOU
λίγο ελαιόλαδο για τα φύλλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανοίγουμε το φύλλο κρούστας στον πάγκο.
Κόβουμε λωρίδες φύλου κατά μήκος της μακριάς πλευράς. Μπορείτε να κάνετε μικρά η μεγάλα τυροπιτάκια. Γύρω στα 7 εκατοστά η κάθε λωρίδα είναι ιδανικά.
Βάζουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα, το ψιλοκομμένο σαλάμι, την κρέμα βαλσαμικού και τα ανακατεύουμε.
Απλώνουμε στον πάγκο μια λωρίδα φύλλου. Ελαφρά λαδώνουμε το φύλλο με ένα πινέλο κατά μήκος .
Ακουμπάμε 1 κ.γ. γέμιση στην κάτω γωνία. Τυλίγουμε τρίγωνα τυροπιτάκια. Όμοια τα φτιάχνουμε όλα.
Τα βάζουμε σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί
Λαδώνουνε με πινέλο τα τρίγωνα τυροπιτάκια.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς °C στον αέρα για περίπου 25’ μέχρι να ροδίσουν.