Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 29/03/2021
Ινδική ραΐτα με παντζάρι

ΥΛΙΚΑ

400 γρ. σπιτικό 2% ΚΡΙ ΚΡΙ

3 μέτρια βρασμένα παντζάρια

1 μικρό τρυφερό αγγούρι με τη φλούδα του

1/2 κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο και φρέσκο κρεμμυδάκι

1 σκ. σκόρδο πολτοποιημένη

αλάτι

1 ½ κ.σ. βιολογικό βαλσαμικό ξίδι KALAMATA PAPADIMITRIOU

2 κ.σ. φρέσκο ψιλοκομμένο κόλιανδρο 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τρίβουμε το παντζάρι και το αγγούρι σε χοντρό τρίφτη και τα προσθέτουμε στο επιδόρπιο γιαουρτιού 2%. Αλατίζουμε, προσθέτουμε το σκόρδο, τα κρεμμύδια, τον φρέσκο κόλιανδρο και το βιολογικό βαλσαμικό ξίδι.

Ανακατεύουμε και παγώνουμε την ραίτα στο ψυγείο για να είναι δροσερή εάν θέλουμε. Σερβίρουμε με λίγο ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο, λίγο ελαιόλαδο, έξτρα παντζάρι και φέτες από αγγούρι.

 

https://www.argiro.gr/recipe/saltsa-ra%CE%90ta-indiki-pikantiki-saltsa/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ