Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 06/04/2021

Το σημερινό μαγειρικό σχολείο ξεκινά με την τεχνική για να φτιάχνουμε βουτήματα πτι φουρ. Το γεμιστό αυτό γλύκισμα καθιερώθηκε στη Γαλλία και σημαίνει "μικρά φουρνίσματα". Το βούτημα αυτό συνδυάζεται τέλεια με τον καφέ μας ή οποιοδήποτε άλλο ρόφημα. Συνεχίζει με τα τυροπιτάκια κουρού που μπορούμε να τα τρώμε όλες τις ώρες, ενώ για το τέλος, ετοιμάζει μία εξαιρετική και εντυπωσιακή αλμυρή πλεξούδα.

«Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ», καθημερινά στις 11.30 στον ΣΚΑΪ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ