Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 13/04/2021

Μαγειρικό σχολείο σήμερα και η Αργυρώ μάς μυεί στα μυστικά της βρετανικής κουζίνας, με τρεις διάσημες συνταγές. Η "αυλαία" ανοίγει με τη δημοφιλή πίτα του βοσκού, μία πίτα χωρίς φύλλο και βουτυράτο πουρέ. Συνεχίζει με μία πεντανόστιμη συνταγή για αυθεντικά fish and chips, τηγανητά ψαράκια με κουρκούτι μπύρας και πατάτες διπλοτηγανισμένες και τραγανές, ραντισμένες με ξίδι, όπως ακριβώς σερβίρονται στην Γηραιά Αλβιόνα. Και τέλος, μαγειρεύει για μικρούς και μεγάλους, αγγλικά scones. Πεντανόστιμα, και πανεύκολα στην προετοιμασία, γλυκίσματα που αποτελούν μέχρι σήμερα βασικό μέρος της ιεροτελεστίας στο απογευματινό τσάι.

«Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ», καθημερινά στις 11.30 στον ΣΚΑΪ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ