Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 20/04/2021
Trailer - Δείχνουμε την τεχνική για τη σωστή μαρέγκα, συνεχίζουμε με πάβλοβα και τέλος frozen yogurt

Σε ένα πρωτότυπο μαγειρικό σχολείο μάς καλωσορίζει σήμερα η Αργυρώ και μας μυεί στα μυστικά της τεχνικής για κλασική και λαχταριστή μαρέγκα. Χρησιμοποιώντας αυτή τη μαρέγκα ως βάση, φτιάχνει μία πάβλοβα με κρέμα και φράουλες, νόστιμη και εντυπωσιακή για όλα τα τραπέζια μας. Για το τέλος, έχουμε το πιο εύκολο σε προετοιμασία (χωρίς τη χρήση παγωτομηχανής), frozen yogurt που θα δροσίζει όλες τις ημέρες της άνοιξης και του καλοκαιριού μας.

«Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ», καθημερινά στις 11.30 στον ΣΚΑΪ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ