Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 28/04/2021

Μύρισε Πάσχα και η Αργυρώ ανοίγει την κουζίνα της, με δύο υπέροχες συνταγές για της ημέρες αυτές, αλλά και με μία σαλάτα που σίγουρα θα μας εντυπωσιάσει. Ξεκινάει με τα μυστικά για να φτιάξουμε ένα αφράτο λαμπρόψωμο. Το ψωμί αυτό είναι συμβολικό, και το σχήμα του ποικίλλει ανάλογα με τις τοπικές παραδόσεις. Το πιο γνωστό είναι φυσικά η πλεξούδα, με ή χωρίς κόκκινο αυγό. Συνεχίζει με κουλουράκια της Λαμπρής που είναι ιδανικά για πρωινό, αλλά και για τον απογευματινό καφέ ή το τσάι. Και για το τέλος, φτιάχνει μία υπέροχη και δροσιστική σαλάτα με μπλε τυρί Δανίας και φράουλες. Μία σαλάτα που τρώγεται και ως κυρίως πιάτο.

«Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ», καθημερινά στις 11.30 στον ΣΚΑΪ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ