Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 07/05/2021

Η Αργυρώ μαγειρεύει σήμερα κοτόπουλο πεταλούδα σε μία αρωματική μαρινάδα που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη. Το κοτόπουλο μαγειρεύεται σε σχάρα και ο χρόνος προετοιμασίας είναι ελάχιστος. Στη συνέχεια, μαγειρεύει ατομική πίτα τσιγγάνα, ένα σνακ που συνηθιζόταν στις καντίνες του δρόμου σε όλο τον κόσμο. Γεμιστή, άλλες φορές με σάλτσα τομάτας και αλλαντικά, με σάλτσα μπεσαμέλ ή και τυριά. Το μυστικό της; Το σωστό "σφράγισμα" με σταυρωτό τρόπο, σαν φάκελος. Για το τέλος, ετοιμάζει παέγια με θαλασσινά. Ένα πιάτο που οφείλει την καταγωγή του στη Βαλένθια, στην ανατολική ακτή της Ισπανίας, ενώ το όνομά του προέρχεται από το ειδικό σκεύος, στο οποίο μαγειρεύεται, την παεγιέρα.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ