ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ FISH SANDWICH
ΥΛΙΚΑ
ψωμάκια για sandwich
400 γρ. σνίτσελ φιλέτου μπακαλιάρου PESCANOVA
1 μικρό ξερό κρεμμύδι
2 αγγουράκια πίκλες και λίγη άλμη
Για τη σάλτσα άνηθου
3 κ.σ. μαγιονέζα
1 κ.σ. άνηθο φρέσκο
λίγες σταγόνες Tabasco
λίγες σταγόνες λεμόνι
λίγα φύλλα σαλάτα iceberg
αλάτι
Για το σερβίρισμα
τέταρτα λεμονιού
τσιπς πατάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες δαχτυλίδια. Σε ένα μπολ βάζουμε το κρεμμύδι, τα αγγουράκια πίκλες κομμένα σε φέτες και την άλμη από τις πίκλες. Τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε στην άκρη να μαριναριστούν τα κρεμμύδια.
Για τα σνίτσελ φιλέτου μπακαλιάρου
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς °C για 15 λεπτά.
Για τη σάλτσα άνηθου
Σε ένα μπολ βάζουμε την μαγιονέζα, το Tabasco, το λεμόνι, τον άνηθο και
λίγο αλάτι. Ανακατεύουμε τα υλικά.
Για το sandwich
Κόβουμε το iceberg. Χωρίζουμε τα ψωμάκια στην μέση. Αλείφουμε εσωτερικά το ψωμί με τη σάλτσα άνηθου.
Βάζουμε το iceberg ψιλοκομμένο, ακουμπάμε επάνω το τηγανισμένο σνίτσελ φιλέτου μπακαλιάρου και βάζουμε κρεμμύδια και πίκλες. Σκεπάζουμε το sandwich με το άλλο ψωμί. Όμοια ετοιμάζουμε και τα άλλα. Σερβίρουμε με τσιπς πατάτας και τέταρτα λεμονιού.