Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 10/05/2021
Λαχταριστό fish sandwich

ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ FISH SANDWICH

 

ΥΛΙΚΑ

ψωμάκια για sandwich

400 γρ. σνίτσελ φιλέτου μπακαλιάρου PESCANOVA

1 μικρό ξερό κρεμμύδι

2 αγγουράκια πίκλες και λίγη άλμη

 

Για τη σάλτσα άνηθου

3 κ.σ. μαγιονέζα

1 κ.σ. άνηθο φρέσκο

λίγες σταγόνες Tabasco

λίγες σταγόνες λεμόνι

λίγα φύλλα σαλάτα iceberg

αλάτι

 

Για το σερβίρισμα

τέταρτα λεμονιού

τσιπς πατάτας

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες δαχτυλίδια. Σε ένα μπολ βάζουμε το κρεμμύδι, τα αγγουράκια πίκλες κομμένα σε φέτες και την άλμη από τις πίκλες. Τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε στην άκρη να μαριναριστούν τα κρεμμύδια.

Για τα σνίτσελ φιλέτου μπακαλιάρου

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς °C για 15 λεπτά.

Για τη σάλτσα άνηθου

Σε ένα μπολ βάζουμε την μαγιονέζα, το Tabasco, το λεμόνι, τον άνηθο και

λίγο αλάτι. Ανακατεύουμε τα υλικά.

Για το sandwich

Κόβουμε το iceberg. Χωρίζουμε τα ψωμάκια στην μέση. Αλείφουμε εσωτερικά το ψωμί με τη σάλτσα άνηθου.

Βάζουμε το iceberg ψιλοκομμένο, ακουμπάμε επάνω το τηγανισμένο σνίτσελ φιλέτου μπακαλιάρου και βάζουμε κρεμμύδια και πίκλες. Σκεπάζουμε το sandwich με το άλλο ψωμί. Όμοια ετοιμάζουμε και τα άλλα. Σερβίρουμε με τσιπς πατάτας και τέταρτα λεμονιού.

https://www.argiro.gr/recipe/fish-burger/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ