ΥΛΙΚΑ
6 φρέσκα κρεμμυδάκια (μόνο τα πράσινα φύλλα ψιλοκομμένα)
1 μεγάλο αγγούρι πλυμμένο (με τη φλούδα του)
2 καρότα καθαρισμένα και ψιλοκομμένα σε καρέ
3 φέτες φιλέτο κοτόπουλο ψητό IFANTIS
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. λευκό βαλσαμικό ξίδι
2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
250 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα light ARLA
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε κατά μήκος το αγγούρι με τη φλούδα του. Εάν έχει πολλά σπόρια, τα αφαιρούμε με το μαχαίρι. Ψιλοκόβουμε το αγγούρι σε καρεδάκια. Το βάζουμε σε σαλατιέρα. Προσθέτουμε το καρότο, τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και το δυόσμο. Αλατίζουμε.
Χτυπάμε σε μπολ το λάδι και το ξίδι με πιρούνι.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και το φρέσκο τυρί κρέμα light. Τα ανακατεύουμε. Περιχύνουμε την αγγουροσαλάτα.
Ανακατεύουμε καλά και την παγώνουμε στο ψυγείο. Καλό θα είναι να περιχύσετε τη σαλάτα με το γιαούρτι λίγο πριν σερβίρετε, γιατί το αγγούρι θα κατεβάσει υγρά.
https://www.argiro.gr/recipe/aggourosalata-me-giaourti-kai-turi-krema/