Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 19/05/2021

Δύο εκπληκτικά γλυκά και ένα ορεκτικό για όλες τις ώρες, συνθέτουν το σημερινό μενού στην κουζίνα της Αργυρώς. Αρχικά, φτιάχνει μία πιο υγιεινή παραλλαγή του ιταλικού σεμιφρέντο. Χωρίς σαντιγί και με βάση τον χαλβά, το ταχίνι και το μέλι, το ελληνικό σεμιφρέντο αποκτά βελούδινη υφή - κάτι ανάμεσα σε παγωτό και μους. Συνεχίζει με καλοκαιρινά μπουρεκάκια με ποικιλία τυριών και φιλέτο γαλοπούλας καπνιστό, ενώ για το τέλος ετοιμάζει μια συγκλονιστική σιροπιαστή γιαουρτόπιτα. Τη γιαουρτίνη Πελοποννήσου, ένα παραδοσιακό γλυκό με σιμιγδάλι και χωρίς βούτυρο.

«Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ», καθημερινά στις 11.30 στον ΣΚΑΪ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ