Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ - 21/05/2021
Σαλάτα όλα τα χρώματα

ΥΛΙΚΑ

250 γρ. παραδοσιακή σαλάτα ΦΡΕΣΚΟΥΛΗΣ

4 κλωνάρια σέλερι κομμένα σε λεπτές φέτες

2 πιπεριές Φλωρίνης χωρίς σπόρους και ίνες κομμένες σε καρέ

1 αγγούρι χωρίς τους σπόρους κομμένο σε καρέ

1 φλ. τσαγιού αρακά

4 αυγά βρασμένα (σφιχτά)

1 άνυδρο κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες

4 φέτες fouantre γαλοπούλα καπνιστή IFANTIS

αλάτι

 

Για τη σως

150 γρ. γιαούρτι

2 κ.σ. μαγιονέζα με χαμηλά λιπαρά

1 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη

λίγο βαλσαμικό ξίδι με μέλι KALAMATA PAPADIMITRIOU

1 πρέζα ζάχαρη

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χρησιμοποιούμε μια διάφανη σαλατιέρα για να φαίνονται όλα τα χρώματα της υπέροχης αυτής σαλάτας. Κάνουμε μία στρώση από την παραδοσιακή σαλάτα, την πιπεριά, το σέλερυ, το κρεμμύδι, το αγγούρι, τα αυγά, τον αρακά και την ψιλοκομμένη γαλοπούλα καπνιστή.

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε με κουτάλι όλα τα υλικά για τη σως και ρίχνουμε το βαλσαμικό ξίδι με μέλι. Περιχύνουμε την παραδοσιακή σαλάτα και σερβίρουμε χωρίς να ανακατέψουμε για να φαίνονται όλες οι στρώσεις σε χρώματα. Ανακατεύουμε, καθώς σερβίρουμε.

https://www.argiro.gr/recipe/salata-ola-ta-xromata/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ