ΥΛΙΚΑ
1 πίτα τορτίγια μεγάλη
1 ντομάτα
2 κ.σ. καλαμπόκι κατεψυγμένο
3 φέτες φιλέτο γαλοπούλας καπνιστό IFANTIS
4 κ.σ. mozzarella ARLA
1 κ.σ. μουστάρδα απαλή KALAMATA PAPADIMITRIOU
πράσινη σαλάτα με ρόκα για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανοίγουμε την πίτα τορτίγια στον πάγκο.
Νοητά την χωρίζουμε σε 4 τρίγωνα.
Κόβουμε μισή ακτίνα μέχρι το κέντρο της πίτας ώστε να διπλωθεί μετά σε τρίγωνα.
Αλείφουμε την πίτα με μουστάρδα απαλή σε όλη την επιφάνεια
Στο 1ο βάζουμε στεγνές φέτες ντομάτας.
Στο 2ο τέταρτο της πίτας μοτσαρέλα και ακουμπάμε επάνω φέτες γαλοπούλας
Στο 3ο-4ο και τελευταίο κομμάτι βάζουμε τριμμένη μοτσαρέλα και καλαμπόκι.
Διπλώνουμε την τορτίγια σε τρίγωνα ξεκινώντας από αριστερά. Κλείνουμε σε τρίγωνα το ένα τέταρτο πάνω στο άλλο
Ψήνουμε για λίγα λεπτά σε αντικολλητικό τηγάνι ή σε τοστιέρα μέχρι να γίνει τραγανή εξωτερικά και να λιώσει το τυρί.
Σερβίρουμε ζεστή την τορτίγια με πράσινη σαλάτα.