Η εβδομάδα ξεκινά με θετική ενέργεια και υγιεινά μαγειρέματα. Η Αργυρώ, παρέα με τη διατροφολόγο Άννα Παπαγεωργίου, ετοιμάζουν "σοφαγάδα", ένα φαγητό βγαλμένο από την ελληνική παράδοση που συνδυάζει νόστιμα υλικά και πλούσιες βιταμίνες. Παράλληλα, η Άννα δίνει και συμβουλές για εβδομαδιαίο προγραμματισμό σωστής διατροφής. Ακολουθούν "φακές άσπρες με φυτικά κεφτεδάκια" και για το τέλος γρήγορο και απολαυστικό "ανοιχτό sandwich με ψητά λαχανικά, μυρωδικά και τυρί".