Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ - 15/09/2021
Πράσινη σαλάτα με σταφύλια και κινόα | Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ | 15/09/2021

ΥΛΙΚΑ

350 γρ. σταφύλια ανάμεικτα λευκά & μαύρα

200 γρ. σαλάτα baby leaves ΦΡΕΣΚΟΥΛΗΣ

200 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα ARLA

αλάτι

πιπέρι

6 ντοματίνια μακρόστενα κομμένα σε λεπτές φέτες

φύλλα δυόσμου

2 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι με μέλι KALAMATA PAPADIMITRIOU

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Για το σερβίρισμα

2 κ.σ. φιστίκια Αιγίνης

φύτρες

κινόα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε τα σταφύλια με το τσαμπί. Τα στραγγίζουμε σε σουρωτήρι. Καθαρίζουμε τις ρώγες σταφυλιού από το τσαμπί. Κόβουμε στη μέση τα μισά σταφύλια. Βάζουμε όλο το σταφύλι σε μπολ. Προσθέτουμε τα ντοματίνια, το φρέσκο τυρί κρέμα, το βαλσαμικό ξίδι. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και πιπέρι. Τέλος προσθέτουμε τα φύλλα δυόσμου. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι να ντυθούν τα σταφύλια με τυρί κρέμα. Σερβίρουμε κινόα σε πιάτα,βάζουμε σαλάτα με σταφύλια και γαρνίρουμε με φύτρες.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ