Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ - 17/09/2021
Tuna melt

ΥΛΙΚΑ

1 συσκευασία τόνο σε νερό στραγγισμένη

1 μικρό τρυφερό αγγούρι τριμμένο

1 καρότο τριμμένο

1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο

λίγο μαϊντανό

1 κ.σ. ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι

1 κ.σ. μαγιονέζα με χαμηλά λιπαρά

1 κ.γ. μουστάρδα

λίγο χυμό λεμονιού

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

1 πολύ ώριμο και μαλακό αβοκάντο

2 φέτες Havarti ARLA

4 φέτες ψωμιού

φέτες ντομάτας

4 κ.γ. LURPAK SOFT

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τρίβουμε πρώτα σε χοντρό τρίφτη το αγγούρι και το στύβουμε. Εναλλακτικά το ψιλοκόβουμε. Στραγγίζουμε τον τόνο και με πιρούνι τον σπάμε.Τον βάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε το σέλερι, το κρεμμύδι, το καρότο και το μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το χυμό λεμόνι.

Προσθέτουμε το αγγούρι και ανακατεύουμε. Καθαρίζουμε τα μαλακά αβοκάντο και προσθέτουμε αλάτι και λεμόνι. Τα λιώνουμε με πιρούνι. Απλώνουμε soft στο ψωμί, βάζουμε την τονοσαλάτα επάνω, απλώνουμε από επάνω τυρί και το βάζουμε στο φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί και να είναι έτοιμο το tuna melt.

https://www.argiro.gr/recipe/tonosalata/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ