ΥΛΙΚΑ
150 γρ. σπανάκι
50 γρ. μαλακή φέτα
3 κ.σ. σκληρό τυρί Δανίας ARLA
50 γρ. αλεύρι
1 φρέσκο κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο
1 αυγό
1 κοφτό κ.γ. μπέικιν πάουντερ
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γ. άνηθο
1 κ.γ. δυόσμο
1 κ.γ. μαϊντανό
λάδι για τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αν χρησιμοποιήσουμε φρέσκο σπανάκι πρέπει να το πλύνουμε, να το ζεματίσουμε και να το στραγγίσουμε πολύ καλά. Αν χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένο απλά το ξεπαγώνουμε και το στραγγίζουμε σε σουρωτήρι ή σφίγγοντας το στις παλάμες.
Το βάζουμε σε μπολ, προσθέτουμε τα τυριά, το κρεμμυδάκι και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε τον χυλό. Πρέπει ο χυλός να είναι αρκετά σφιχτός ώστε να πέφτει σε κουταλιές. Όχι αραιός.Τηγανίζουμε σε κουταλιές το μίγμα για 3 λεπτά από κάθε πλευρά να ροδίσει.
Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.