Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ - 24/09/2021
Μους σοκολάτα με μέντα | Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ | 24/09/2021

ΥΛΙΚΑ

400 γρ. επιδόρπιο γάλακτος protein ARLA

150 γρ. γάλα

1 κλωνάρι φρέσκια μέντα ή φρέσκο δυόσμο

100 γρ. κουβερτούρα

1 κ.σ. μέλι  

λίγα κόκκινα φρούτα για σερβίρισμα

λίγα σοκολατάκια με μέντα

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 

Σε μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα και προσθέτουμε την κουβερτούρα πολύ ψιλοκομμένη. Προσθέτουμε κλωνάρι φρέσκου δυόσμου. 

Σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας λιώνουμε την σοκολάτα. 

Προσθέτουμε το επιδόρπιο γάλακτος και  1 κ.σ. μέλι.

Αφήνουμε την σοκολάτα να κρυώσει για 10’.

Αφαιρούμε το δυόσμο.

Προσθέτουμε μέσα το επιδόρπιο γάλακτος και ανακατεύουμε με σπάτουλα να ομογενοποιηθεί η μους. 

Μοιράζουμε σε 4 ποτήρια και παγώνουμε τη μους σοκολάτα στο ψυγείο να σφίξει για  1 ώρα. 

Σερβίρουμε τη μους παγωμένη με λίγα κόκκινα φρούτα και σοκολατάκια μέντας. 

 

https://www.argiro.gr/recipe/mous-sokolata-menta-choris-zachari/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ