ΧΟΙΡΙΝΑ ΣΚΑΛΟΠΙΝΙΑ ΣΟΤΕ
ΥΛΙΚΑ
1 ψαρονέφρι
1 ντομάτα
5 φύλλα βασιλικού
100 γρ. mozzarella ARLA
1 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού KALAMATA PAPADIMITRIOU
ελαιόλαδο
1 κ.σ. βούτυρο
λίγο αλεύρι
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε το ψαρονέφρι σκαλοπίνι. Βάζουμε ελαιόλαδο στο τηγάνι. Αλευρώνουνε το κρέας. Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε για τρία με τέσσερα λεπτά.
Κόβουμε τη ντομάτα σε ροδέλες. Την βάζουμε πάνω από το κρέας. Προσθέτουμε τον βασιλικό και μετά την τριμμένη mozzarella. Ρίχνουμε το βούτυρο και λίγη κρέμα βαλσαμικού.
https://www.argiro.gr/recipe/psaronefri-sote-tou-ari-tsanaklidi/