Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ - 29/09/2021
Χοιρινά σκαλοπίνια σοτέ

ΧΟΙΡΙΝΑ ΣΚΑΛΟΠΙΝΙΑ ΣΟΤΕ

ΥΛΙΚΑ

1 ψαρονέφρι

1 ντομάτα

5 φύλλα βασιλικού

100 γρ. mozzarella ARLA

1 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού KALAMATA PAPADIMITRIOU

ελαιόλαδο

1 κ.σ. βούτυρο 

λίγο αλεύρι

αλάτι

πιπέρι

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε το ψαρονέφρι σκαλοπίνι. Βάζουμε ελαιόλαδο στο τηγάνι. Αλευρώνουνε το κρέας. Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε για τρία με τέσσερα λεπτά.

Κόβουμε τη ντομάτα σε ροδέλες. Την βάζουμε πάνω από το κρέας. Προσθέτουμε τον βασιλικό και μετά την τριμμένη mozzarella. Ρίχνουμε το βούτυρο και λίγη κρέμα βαλσαμικού.

https://www.argiro.gr/recipe/psaronefri-sote-tou-ari-tsanaklidi/

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ