Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ - 06/10/2021

Σήμερα "ετοιμάζουμε βαλίτσες", ταξιδεύουμε στην Ιταλία και φτιάχνουμε αφράτα και βελούδινα νιόκι πατάτας. Στη συνέχεια, παρέα με τον δημιουργικό pastry chef, Ευγένιο Βαρδακαστάνη, φτιάχνουμε ginger cookies με σοκολάτα και φανταστικά αρώματα. Μετά την Ιταλία, σειρά έχει ένα ταξίδι στην Άπω Ανατολή και η Αργυρώ φτιάχνει σούπα ράμεν. Την αγαπημένη σούπα των Ιαπώνων που έχει κατακτήσει τους καλοφαγάδες όλου του κόσμου.

#OraGiaFagito

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ