ΥΛΙΚΑ
200 γρ. βούτυρο LURPAK
135 γρ. ζάχαρη
135 γρ. ζάχαρη καστανή
80 γρ. αυγά
4 γρ. αλάτι
300 γρ. αλεύρι Γ.Ο.Χ.
7.5 γρ. μπέικιν πάουντερ
25 γρ. ginger φρέσκο
7.5 γρ. ginger σκόνη
125 γρ. σοκολάτα γάλακτος σε σταγόνες
ξύσμα από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε με φτερό το βούτυρο με τις ζάχαρες στην πρώτη ταχύτητα. Προσθέτουμε σιγά σιγά τα αυγά και τέλος όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί. Κόβουμε κομμάτια των 80γρ. Τοποθετούμε την ζύμη σε τσέρκια 8cm και ψήνουμε στους 165 °C για 12 λεπτά.
https://www.argiro.gr/recipe/soft-cookies-me-…iou-vardakastani/