Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ - 02/11/2021
Ρυζοσαλάτα με κοτόπουλο | Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ | 02/11/2021

ΥΛΙΚΑ

Για το κοτόπουλο και την ρυζοσαλάτα

200 γρ. λωρίδες κοτόπουλου IFANTIS

2 φλ. ρύζι καστανό (για πιλάφι) βρασμένο

1 αγγουράκι με τη φλούδα

2 καρότα τριμμένα

2 κλωνάρια σέλερι

1 φλ. αρακάς βρασμένος

1 φλ. καλαμπόκι βρασμένο

2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος

 

Για τη σος γιαουρτιού

200 γρ. γιαούρτι

2 κ.σ. μαγιονέζα light

1 κ.σ. μουστάρδα με λιγότερο αλάτι KALAMATA PAPADIMITRIOU

1 κ.σ. χυμός λεμονιού

1 πρέζα αλάτι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τα αγγουράκια σε καρέ. Χοντροτρίβουμε τα καρότα (ή τα ψιλοκόβουμε).

Καθαρίζουμε το σέλερι από τις ίνες και το ψιλοκόβουμε.Τα βάζουμε όλα μαζί σε βαθιά σαλατιέρα.Προσθέτουμε τον αρακά, το καλαμπόκι και το βρασμένο ρύζι.

Ζεσταίνουμε πρώτα τις λωρίδες κοτόπουλου σε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λιπαρή ουσία και αποσύρουμε.

Ψιλοκόβουμε το μαγειρεμένο κοτόπουλο και το προσθέτουμε στη σαλάτα μας.

Ρίχνουμε και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για τη σος σε μπολ και περιχύνουμε τη σαλάτα μας.

Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

https://www.argiro.gr/recipe/ruzosalata-me-kotopoulo/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ