ΥΛΙΚΑ
400 γρ. σνίτσελ φιλέτου μπακαλιάρου PESCANOVA
Για το κους κους
1 ½ φλ. κους κους (αυθεντικό όχι ζυμαρικό)
2 ντομάτες κομμένες σε μικρά καρέ
1 αγγούρι κομμένο σε μικρά καρέ
1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε μικρά καρέ
2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα (με τα φύλλα τους)
2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
2 κ.σ. κόλιανδρο
2 κ.σ. ξίδι από κρασί
2 κ.σ. χυμό λεμονιού
6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. κρέμα βαλασμικού ρόδι KALAMATA PAPADIMITRIOU
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψήνουμε τα σνίτσελ μπακαλιάρου στους 200 βαθμούς °C για 15 λεπτά.
Για τη σαλάτα με κους κους
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το κους κους (χωρίς να το μουλιάσουμε). Ανακατεύουμε πολύ καλά. Δοκιμάζουμε και αλατοπιπερώνουμε τη σαλάτα με κους κους αν χρειάζεται.
Σκεπάζουμε καλά το μπολ με το κους κους. Το αφήνουμε για τουλάχιστον 30 λεπτά να ρουφήξει τα υγρά των λαχανικών. Το σερβίρουμε με τα σνίτσελ μπακαλιάρου.