Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ - 23/11/2021

Η σημερινή μέρα στην κουζίνα της αγαπημένης μας μαγείρισσας ξεκινά με φανταστική τοπική συνταγή, τσούκα Ρόδου, με μοσχάρι, πλιγούρι & τραχανά. Ένα φαγητό, που στην Ρόδο το ετοιμάζουν σε ιδιαίτερες περιστάσεις όπως γιορτές και γάμους. Συνεχίζει με ανατολίτικο ημί-σιροπιαστό γλυκό, τα «καλλιτεχνήματα» ισλί –μελωμένα ή χωρίς μέλι σαν τραγανά μπισκότα- και κλείνει με ένα πιάτο που ζήτησαν οι τηλεθεατές: ρύζι με ντοματίνια και λουκάνικο στον φούρνο. Ένα οικονομικό πιάτο με ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας.

#OraGiaFagito

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ