ΥΛΙΚΑ
1 αφράτη ζύμη για πίτσα KANAKI
2 μπανάνες
πραλίνα σοκολάτας
σταγόνες λευκής σοκολάτας
σταγόνες ροζ σοκολάτας
χρωματιστή τρούφα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψήνουμε τη ζύμη πίτσας στους 180 °C στον αέρα ή στις αντιστάσεις στους 200 °C για 15 -20 λεπτά.
Μόλις την βγάλουμε ζεστή προσθέτουμε την πραλίνα σοκολάτας, τη μπανάνα κομμένη σε ροδέλες, πασπαλίζουμε με τις χρωματιστές σοκολάτες και βάζουμε στον φούρνο για ένα με δυο λεπτά ίσα ίσα να ζεσταθεί.
https://www.argiro.gr/recipe/pitsa-sokolatas-gia-paidiko-partu/