Δευτέρα με Παρασκευή στις 09.40
Στο νέο της σπίτι, η Φαίη Σκορδά φιλοξενεί καθημερινά τη χαρά, την αισιοδοξία, την αληθινή τηλεοπτική ψυχαγωγία αλλά και όσα μας απασχολούν, με έγκυρη δημοσιογραφική και κριτική ματιά. Η Έλενα Χριστοπούλου, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άγγελος Βουράκης, σχολιάζουν με τη δική τους οπτική όσα συμβαίνουν αλλά και τα αποκλειστικά θέματα της συντακτικής ομάδας της εκπομπής. Ο αστυνομικός συντάκτης Θεοδόσης Πάνου κρατά τους τηλεθεατές ενήμερους με τα γρήγορα αντανακλαστικά του στα πιο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ ενώ η Ελεάννα Τρυφίδου μας "ταξιδεύει" σε όλο τον κόσμο, με διεθνείς ειδήσεις.
Ο καταξιωμένος και αγαπημένος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος επιστρέφει τηλεοπτικά στο «ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ» και μοιράζεται τα μυστικά του για το καθημερινό τραπέζι ενώ η καθηγήτρια Αστρολογίας, Βάσια Μαυράκη δίνει τις απαντήσεις του ζωδιακού κύκλου στις απορίες της καθημερινότητας.
Κι επειδή όλοι απολαμβάνουμε να παρακολουθούμε όμορφες και φιλικές συζητήσεις, εκλεκτοί καλεσμένοι από όλους τους χώρους φιλοξενούνται από τη Φαίη στο πλατό του «ΠΡΩΙΝΟΥ ΜΑΣ», κάθε φορά που έχουν κάτι ενδιαφέρον και σημαντικό να μοιραστούν μαζί μας!
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ

Η Ελευθερία Ελευθερίου ετοιμάζεται να μπει στο Survivor All Star και θα τα συζητήσει όλα με τον Μάριο

Άρης Σοϊλέδης: Ο Μαρτίκας έχει στόχο να αποδομήσει τους πιο δυνατούς παίκτες – Είμαι αντίθετος σε όσα λέει

Β. Δικαιούλια: Με τον Μάριο δεν είχαμε σχέση – Η Καρολίνα ίσως έπρεπε να στείλει μήνυμα στον Μπο μέσω της Βρισηίδας

Η Κατερίνα Ζαρίφη για το τι θέλει να κάνει στην τηλεόραση, την απώλεια βάρους και τη νέα σχέση στη ζωή της
