8 Λέξεις - 10/09/2019

Η Ηλιάνα επιμένει πως η γυναίκα που στέκεται μπροστά της ονομάζεται Αγγέλα, αλλά η ίδια της εξηγεί πως λέγεται Στέλλα κι απορεί με την αντίδρασή της. Απορημένος είναι και ο Μιχαήλ που γίνεται μάρτυρας της σκηνής και προσπαθεί να ηρεμήσει την Ηλιάνα, ενώ αναθέτει στον Αλέκο να ψάξει όλο αυτό το μυστήριο. Η Σμαράγδα απαιτεί από τον Άκη να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους κι αυτός της εξηγεί πως αν το τραβήξει στα άκρα, θα  χωρίσουν. Ο Φοίβος δέχεται εντολή για ένα ακόμα προειδοποιητικό χτύπημα στη Ναυσικά. Η Εύα μαθαίνει από τον γιατρό πως η κατάσταση της υγείας της Ολυμπίας επιδεινώνεται. Ο Νικηφόρος συναντιέται με την Ναυσικά και της εξηγεί πως γύρισε μόνιμα Ελλάδα και θέλει να συσφίξει τις σχέσεις με τα ετεροθαλή αδέρφια του. Ο Οδυσσέας επιστρέφει στο πατρικό  σπίτι της μητέρας του μετά από πολύ καιρό για να βρει τους πρώτους του πίνακες, όμως κάποιος εκεί του επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη..

Ο Οδυσσέας επιμένει ότι το ρολόι εμφανίστηκε μετά την εξαφάνισή  του πατέρα του και ζητάει εξηγήσεις από τη μητέρα του, Ναυσικά. Στο μεταξύ, ο Άκης με τον γιο του τον Δημήτρη έρχονται σε ρήξη λόγω της κατάστασης που βιώνει η Ηλιάνα. Ο Μιχαήλ πάει στο γραφείο του και προς μεγάλη του έκπληξη εκεί τον περιμένει.. η Ρωξάνη! Η Ηλιάνα συγχρόνως δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να ερευνά την αλλόκοτη υπόθεση που της έχει ταράξει τη ζωή. Η Ναυσικά οργανώνει τραπέζι με τον Οδυσσέα τον Μιχαήλ και τον ετεροθαλή τους αδερφό, τον Νικηφόρο! Η Ευγενία απειλεί τον Δημήτρη πως αν η Ηλιάνα συνεχίσει να την παρενοχλεί, θα πάρει τηλέφωνο την αστυνομία! Η Ναυσικά, παρά τις προειδοποιήσεις πηγαίνει σε ένα υπόγειο γκαράζ μόνη της όπου εκεί παραμονεύει ο δολοφόνος της, έτοιμος να χτυπήσει!

Πρωταγωνιστούν: Αντρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγιώργη, Ιάσωνας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, Γιώργος Παρτσαλάκης, Απόστολος Γκλέτσος, Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος, Δανάη Παππά, Βαρβάρα Λάρμου, Ναταλία Κηρύκου, Χαριτίνη Ηλιάδου, Νέλη Αλκάδη,Ιφιγένεια Τζόλα, Νικόλας Στραβοπόδης, Αλέξης Παππάς, Πάνος Μπακανδρέας, Στέλιος Φύτρος, Ευτυχία Μέλη, Τζούλιο Φίλιππο Ντ Ερρίκο και η  Έλλη Κυριακίδου.

Τα παιδιά : Terra Elle Perrie, Νεφέλη Ιωσήφ, Άγγελος Γεωργίου.   

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου