8 Λέξεις - 02/10/2019

Δευτέρα με Πέμπτη στις 21.00

Ο Οδυσσέας καταφέρνει να πείσει τον Σπύρο να τον βοηθήσει στην πλαστογράφηση του εγγράφου που θα επιτρέψει στην Ηλιάνα να φύγει μαζί με το παιδί της στην Ιταλία. Μια συνομιλία και ένα ξεκαθάρισμα προθέσεων ανάμεσα στον Μιλτιάδη και τον Λουκά, μας δίνει περισσότερα στοιχεία για το είδος της σχέσης τους που χρονολογείται από πολύ παλιά. Η Έρση μιλάει στον Οδυσσέα για το ερωτικό μήνυμα που διάβασε στο κινητό του κι αυτός της δίνει μια δικαιολογία που υποβαθμίζει το γεγονός και «αθωώνει» την Ηλιάνα. Ο Νικηφόρος, έχοντας τους δικούς του σκοπούς, πείθει τον Οδυσσέα να πάνε στο πατρικό σπίτι της Ναυσικάς και τον χρησιμοποιεί εν αγνοία του για μάρτυρα, τη στιγμή που βρίσκει τον φάκελο με τα στοιχεία της έρευνας για το φάρμακο του Πάρκινσον που ο ίδιος είχε στείλει παλιότερα στον πατέρα του. Η ανακάλυψη αυτών των εγγράφων ανοίγει για τον Νικηφόρο τον δρόμο προς τις διεκδικήσεις που προβάλλει στη Ναυσικά και τον Άκη. Ο Σπύρος έρχεται στην Αθήνα και δίνει στην Ηλιάνα το πλαστογραφημένο έγγραφο που θα της επιτρέψει να το σκάσει με το παιδί της στη Ρώμη και εκεί να τις συναντήσει ο Οδυσσέας….

Ο Οδυσσέας επιτρέπει στον Νικηφόρο να πάρει τα χειρόγραφα μαζί του και έτσι ξεκινάει η μεγάλη διαμάχη για τα δικαιώματα του φαρμάκου. Ο Φοίβος γνωρίζει καλύτερα τον καινούριο του φίλο, τον Σωτήρη, και οι δυο τους κάνουν μεγάλα σχέδια! Την ίδια στιγμή, ο Σίμος με τον Λεωνίδα αποφασίζουν να ληστέψουν ένα ακόμα ΑΤΜ! Η Ιφιγένεια παίζει τον Σπύρο στα δάχτυλα για ακόμα μια φορά. Παράλληλα, μαθαίνουμε επιτέλους τι είχε γίνει με την εγκυμοσύνη της Σμαράγδας, τότε που ο Άκης δεν ήθελε να κρατήσουν το παιδί. Ο Σίμος μαζί με τον Λεωνίδα και τον Χρήστο βάζουν εκρηκτικά στο ΑΤΜ χωρίς να υπολογίσουν έναν αστάθμητο παράγοντα! Η Ηλιάνα φεύγει μαζί με το παιδί για το αεροδρόμιο για να ταξιδέψει για Ρώμη... Για κακή της τύχη όμως, ο Μιχαήλ επιστρέφει στο σπίτι καθώς έχει ξεχάσει κάτι…                             

Πρωταγωνιστούν: Αντρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγιώργη, Ιάσωνας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, Γιώργος Παρτσαλάκης, Απόστολος Γκλέτσος, Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος, Δανάη Παππά, Βαρβάρα Λάρμου, Ναταλία Κηρύκου, Χαριτίνη Ηλιάδου, Νέλη Αλκάδη,Ιφιγένεια Τζόλα, Νικόλας Στραβοπόδης, Αλέξης Παππάς, Πάνος Μπακανδρέας, Στέλιος Φύτρος, Ευτυχία Μέλη, Τζούλιο Φίλιππο Ντ Ερρίκο και η  Έλλη Κυριακίδου.

Τα παιδιά : Terra Elle Perrie, Νεφέλη Ιωσήφ, Άγγελος Γεωργίου.   

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου