Όσο Έχω Εσένα - 23/09/2018

Ο Νέστωρας Λομασίνι, που έχει κάνει ένα μικρό μαγαζί με κοσμήματα, τεράστια επιχείρηση, γιορτάζει τα γενέθλια για τα 80 του χρόνια. Γύρω του όλη του η οικογένεια, η κόρη του Άντζελα, η νύφη του Ντίντη, ο Γεώργιος ο γιος της Ντίντης, ο Αχιλλέας και η Νεφέλη παιδιά της Άντζελας. Λείπει ο Άλκης, γιός της Άντζελας και αγαπημένος του εγγονός, που είναι στην Αγγλία υπεύθυνος των καταστημάτων εξωτερικού. Ο Γεώργιος έχει δύο αγωνίες, να μείνει εκείνος γενικός διευθυντής της εταιρίας και να εξοντώσει τον Άλκη που τον ζηλεύει θανάσιμα. Εκεί στο πάρτι των γενεθλίων, η γραμματέας του Γεώργιου, η Μελίνα, του ανακοινώνει ότι είναι έγκυος.  Ο Γεώργιος δεν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας και η μαχητική Μελίνα αντιδρά με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο! Οκτώ χρόνια μετά, ο παππούς πεθαίνει αφήνοντας μια περίεργη διαθήκη που κάνει την οικογένεια άνω κάτω. Ο Γεώργιος εν τω μεταξύ έχει φροντίσει να σχεδιάσει την εξόντωση του Άλκη….

Σε μια άλλη περιοχή της Αθήνας, η Μελίνα προσπαθεί να ηρεμίσει από τον πρώτο καβγά-μετά από 8 χρόνια- που είχε με τον πατέρα του παιδιού της ενώ η ζωή της διασταυρώνεται με του εξαδέλφου του, του Άλκη, με εντελώς αναπάντεχο τρόπο….

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Κουρούμπαλης, Ευγενία Σαμαρά, Νικόλας Μπράβος, Μαρία Κωνσταντάκη, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Παναγιώτης Καρμάτης, Ειρήνη Βαλατσού, Χρήστος Σπανός, ο μικρός Άρης Σιάμπης, Κατερίνα Παπασιδέρη, Θάνος Κοντογιώργης. Στο ρόλο της Ντίντη η Υρώ Μανέ, της Άντζελας η Ελένη Κρίτα και του Μάκη ο Κώστας Κόκλας.