Φίλτρα νερού: Τα πλεονεκτήματα εγκατάστασης τους για όλη την οικογένεια

 

 

 

Τα φίλτρα νερού αποτελούν μια από τις καλύτερες επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε για εσάς και όλη σας την οικογένεια. Το νερό έχει τεράστια οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό και για αυτό συστήνεται να καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες  σε καθημερινή βάση. Τα πλεονεκτήματα του καθαρού φιλτραρισμένου υγιεινού νερού είναι ακόμα περισσότερα και αφορούν όλα τα μέλη της οικογένειας σας.

Παρακάτω θα αναφερθούμε σε μερικά από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα που έχει η εγκατάσταση φίλτρων νερών στο σπίτι σας.

 

Πρώτο πλεονέκτημα: Καθαρό υγιεινό νερό και χωρίς σωματίδια, βαρέα μέταλλα και χημικούς ρύπους για εσάς και τα παιδιά σας

Η εγκατάσταση φίλτρων νερού θα προστατέψει εσάς αλλά και τα παιδιά σας από στερεά και άλλα σωματίδια τα οποία ενδέχεται να κυκλοφορούν ελεύθερα στο νερό της βρύσης. Είναι σημαντικό με μικρές αλλά αποδοτικές αλλαγές και επιλογές να μεριμνούμε για την υγεία όλης της οικογένειας μας διότι τα σωματίδια τα χημικά αυτά και οι μικροοργανισμοί είναι επικίνδυνα για την υγεία μας. Μερικά από τα πιο συχνά επικίνδυνα που υπάρχουν στο νερό είναι βαρέα μέταλλα, μικρόβια, μόλυβδος, φυτοφάρμακα, χλώριο κ.α.

 

Δεύτερο πλεονέκτημα: Καλή γεύση νερού

Η καλή γεύση του νερού είναι σημαντική καθώς επηρεάζει πολύ την συχνότητα και την ποσότητα νερού που καταναλώνουμε σε καθημερινή βάση. Η βασική ποσότητα που πρέπει να καταναλώνουμε είναι τουλάχιστον 8 με 9 ποτήρια ημερησίως με την ποσότητα αυτή να αλλάζει κατά τις θερμές περιόδους αλλά και αν γυμναζόμαστε συστηματικά.

Η γεύση που έχει το νερό της βρύσης  που προέρχεται από το υδρευτικό σύστημα πολλές φορές αν όχι πάντα έχει περίεργη σκληρή γεύση λόγω και του χλωρίου που ενοχλεί σε μεγάλο βαθμό τον ουρανίσκο μας. Επιλέγοντας ένα καλό φίλτρο νερού θα καταλάβετε αμέσως την διαφορά στην γεύση του νερού ενώ επίσης το νερό σας θα είναι και άοσμο.

 

Τρίτο πλεονέκτημα: Πείτε τέλος στα πλαστικά μπουκάλια και αποκτήστε περιβαλλοντική συνείδηση

Πολλοί από μας αγοράζουμε μπουκάλια με εμφιαλωμένο νερό καθώς αυτό της περιοχής μας δεν μας αρέσει και δεν το προτιμάμε για διαφόρους λόγους. Η συνήθεια και ενέργεια αυτή πέρα από μεγάλο κόστος αποτελεί σημαντική επιβάρυνση και για το περιβάλλον. Τα πλαστικά μπουκάλια αποτελούν μια από τι κυριότερες πηγές μόλυνσης και πλέον γίνεται μια σημαντική προσπάθεια μείωσης τους.

Επιλέγοντας να εγκαταστήσετε ένα σύγχρονο φίλτρο νερού μεριμνείτε τόσο για την προστασία του πλανήτη όσο και για την ίδια την υγεία, προσφέροντας ένα σημαντικό μάθημα και στα παιδιά σας.

 

Τέταρτο πλεονέκτημα: Τα φίλτρα νερού μπορούν να τοποθετηθούν σε όλες τις βρύσες του σπιτιού σας

Τα φίλτρα νερού μπορούν να εγκατασταθούν σε όλες τις βρύσες και τις συσκευές του σπιτιού σας. Με την επιλογή αυτή μπορείτε πέρα από το να το πίνετε εσείς και η οικογένεια σας, να κάνετε το μπάνιο σας και φυσικά  να δίνετε και στα κατοικίδια σας. Όλες οι χρήσεις αυτές είναι σημαντικές γιατί αποτελούν βασικές διαδικασίες που κάνει κάθε οικογένεια.

Πέμπτο πλεονέκτημα: Συμβάλει στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού μας

Τα φίλτρα νερού περιέχουν ενεργό φαρμακευτικό άνθρακα και πολλαπλές μεμβράνες για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο φιλτράρισμα. Αυτό συγκρατεί στερεά όπως το χώμα και βαρέα μέταλλα και χημικά όπως το χλώριο, ο μόλυβδος, τα φυτοφάρμακα κ.α. Η συμβολής του στην υγεία μας είναι καθοριστική καθώς η κατανάλωση καθαρού νερού ενισχύει σημαντικά την άμυνα του οργανισμού μας και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό μας.

Η Camelot εδώ και πολλά χρόνια ξεχωρίζει για την κορυφαία ποιότητα των φίλτρων νερού τους και σας προσφέρει μοναδικά προϊόντα για να πίνετε εσείς και η οικογένεια σας καθαρό υγιεινό φιλτραρισμένο νερό.