OPEL CORSA, 30/01/23-10/03/23.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΣΚΑΪ TV», ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ, ΣΗΜΕΡΑ, ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΙΑ ΣΟΥ

Για τον διαγωνισμό «ΣΚΑΪ TV» που διοργανώνει η εταιρεία με την επωνυμία «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ», (εφεξής «o ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ»), και διακριτικό τίτλο «ΣΚΑΪ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ» η οποία εδρεύει στο Νέο Φάληρο Αττικής, οδός Εθνάρχου Μακαρίου & Δημ. Φαληρέως, αρ. 2 όπως νόμιμα εκπροσωπείται, ισχύουν τα κάτωθι:

 1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι χρήστες υπηρεσιών κινητής και σταθερής τηλεφωνίας και μόνο εφόσον βρίσκονται εντός της Ελλάδος και είναι άνω των 18 ετών, με δικαιοπρακτική ικανότητα, ως ο Νόμος ορίζει και ακολουθήσουν τη διαδικασία που περιγράφεται στο παρόν. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της «ΑΜΑΖΕ» και του «ΣΚΑΪ TV», καθώς και οι συγγενείς αυτών πρώτου (Α΄) βαθμού. Σε περίπτωση συμμετοχής των παραπάνω προσώπων και ανάδειξής τους όπως ορίζεται κατά την κατωτέρω διαδικασία, ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα αποκλεισμού τους σε οποιοδήποτε στάδιο.

 2. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 30/01/2023 έως και την Παρασκευή 10/03/2023 και θα προβληθεί από τις παρακάτω αναφερόμενες εκπομπές του τηλεοπτικού προγράμματος της εταιρείας με την επωνυμία «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ» που εφεξής καλείται «ΣΚΑΪ TV», μέσω αναφορών από τους παρουσιαστές κατά την διάρκεια των παρακάτω εκπομπών:

 • ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ
 • ΣΗΜΕΡΑ
 • ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ
 • ΚΑΛΗΜΕΡΑ
 • ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΙ
 • ΓΕΙΑ ΣΟΥ

 

 1. Στις αναφορές του διαγωνισμού όπου θα εμφανίζονται ο αριθμός υψηλής χρέωσης 901 901 4488 και ο σύντομος κωδικός 54888, παρέχεται αναλυτική πληροφόρηση για την τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης της υπηρεσίας, τις χρεώσεις, καθώς και τον τηλεφωνικό πάροχο, όπως προβλέπεται από τους Κανονισμούς της ΕΕΤΤ. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκυρη συμμετοχή είναι η έγκαιρη υποβολή αυτής. Οιαδήποτε συμμετοχή υποβληθεί μετά το πέρας των χρονικών διαστημάτων που αναφέρονται κατά την προβολή του διαγωνισμού, δε θα ληφθεί υπόψη. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει το παρόν χρονοδιάγραμμα κατά το δοκούν. Οι όροι ευρίσκονται αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Διοργανωτή www.skaitv.gr όπου και θα παραμείνουν αναρτημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους του διαγωνισμού και ειδικότερα του όρου περί των χαρακτηριστικών του επάθλου που θα λάβει ο νικητής, με μοναδική υποχρέωση την ανάρτηση των αναθεωρημένων-κωδικοποιημένων όρων στην προαναφερθείσα ιστοσελίδα.

 2. Για να θεωρηθεί ότι κάποιος δηλώνει συμμετοχή στον διαγωνισμό «ΣΚΑΪ TV» (εφεξής «Συμμετέχων»), θα πρέπει, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, να καλέσει (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο εντός Ελλάδος) στον τηλεφωνικό αριθμό υψηλής χρέωσης 901 901 4488 ή να στείλει SMS (από κινητό τηλέφωνο εντός Ελλάδος) με το πρόθεμα ΣΚΑΙ και το ονοματεπώνυμο του στον σύντομο κωδικό SMS 54888.

Οι χρεώσεις είναι οι εξής: 2,60 ευρώ/κλήση από σταθερό, 3,44 ευρώ/κλήση από κινητό και 2,75 ευρώ/ SMS (Περιλαμβάνει ΦΠΑ και τέλος σταθερής/κινητής τηλεφωνίας).

 1. O Συμμετέχων, που καλεί στον ως άνω αριθμό, συνδέεται με το αυτόματο σύστημα διαχείρισης κλήσεων, όπου μέσω ηχητικού μηνύματος ενημερώνεται για α) τη χρέωση της κλήσης του, β) την επιβεβαίωση συμμετοχής του στον διαγωνισμό & γ) τον μοναδικό κωδικό αριθμό (ο οποίος ανακοινώνεται δύο φορές) και τον οποίο θα μπορεί να εξαργυρώσει σε υπηρεσίες ή προϊόντα (ίσης ή μεγαλύτερης αξίας με το κόστος της κλήσης) στον διαδικτυακό τόπο www.instawin.gr.
  O Συμμετέχων μέσω φωνητικής κλήσης, πρέπει να ηχογραφήσει τον αριθμό τηλεφώνου και το ονοματεπώνυμό του. Κάθε τηλεθεατής μπορεί να καλέσει περισσότερες από μία φορές για να δηλώσει ισάριθμες συμμετοχές, ωστόσο κάθε φορά που καλεί, θα λαμβάνει νέο κωδικό αριθμό, που θα μπορεί να εξαργυρώσει σε υπηρεσίες ή προϊόντα (ίσης ή μεγαλύτερης αξίας με το κόστος της κλήσης) στον διαδικτυακό τόπο www.instawin.gr.
  O Συμμετέχων μέσω γραπτού μηνύματος SMS, πρέπει να πληκτρολογήσει την εντολή ΣΚΑΙ και το ονοματεπώνυμό του. Κάθε τηλεθεατής μπορεί να αποστείλει SMS περισσότερες από μία φορές, για να δηλώσει ισάριθμες συμμετοχές, ωστόσο κάθε φορά που αποστέλλει SMS, θα λαμβάνει νέο κωδικό αριθμό, που θα μπορεί να εξαργυρώσει σε υπηρεσίες ή προϊόντα (ίσης ή μεγαλύτερης αξίας με το κόστος του SMS) στον διαδικτυακό τόπο www.instawin.gr.

 2. Χρήση κωδικού: Ο Συμμετέχων θα πρέπει να εισάγει το μοναδικό κωδικό (ή κωδικούς σε περίπτωση περισσότερων τους ενός) στην ηλεκτρονική σελίδα www.instawin.gr εξαργυρώνοντάς τον σε προϊόν ή υπηρεσία της επιλογής του. Η ιστοσελίδα www.instawin.gr προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες διαφόρων κατηγοριών, οι οποίες είναι χρήσιμες για το σύνολο των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό, δίνοντας τους τη δυνατότητα της επιλογής.

Ενδεικτικά, περιλαμβάνει: 
α. Υπηρεσίες: διαγνωστικές εξετάσεις, θεραπείες αδυνατίσματος, παιδότοποι, αισθητικής, κομμωτήρια, spa κοκ.

β. Συνδρομητικές υπηρεσίες: χρόνος χρήσης κάρτας υγείας, ασφαλιστικών παροχών, γυμναστηρίου κοκ.
γ. Φυσικά προϊόντα: ένδυση/υπόδηση, είδη σπιτιού, ηλεκτρονικά & ηλεκτρικά είδη, φαρμακείου, καλλυντικά, φαγητό/καφέ κοκ (από τα φυσικά καταστήματα ή το e-shop συνεργαζόμενων εταιρειών, χωρίς κόστος παράδοσης για τον συμμετέχοντα).

δ. Ψηφιακό Περιεχόμενο: παιχνίδια για το κινητό, μηνύματα SMS μέσω online πλατφόρμας, e-books.

 

Κάθε κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία (1) φορά. Ο κωδικός δεν δύναται να εξαργυρωθεί σε χρήματα. Για την εξαργύρωση του εκάστοτε κωδικού που λαμβάνει ο Συμμετέχων μέσω τηλεφωνικής κλήσης ή αποστολή SMS, δεν απαιτούνται πολλαπλές κλήσεις ή αποστολή πολλαπλών μηνυμάτων  SMS.

Η χρήση κάθε κωδικού μπορεί να γίνει αποκλειστικά και μόνο εντός χρονικού διαστήματος ενός (1) μήνα από την επομένη της ημέρας λήψης του σχετικού κωδικού, μετά δε το πέρας του διαστήματος αυτού, ο κωδικός ακυρώνεται και δεν ισχύει.
Η χορήγηση του κατά τα ως άνω κωδικού και η χρήση του από το συμμετέχοντα είναι ανεξάρτητη του εάν αυτός κληρωθεί ή όχι ως νικητής του επάθλου του διαγωνισμού.

 1. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που έχουν υποβληθεί μέσω κλήσης από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο εντός Ελλάδος και αποστολής SMS από κινητό τηλέφωνο εντός Ελλάδος, εντός των χρονικών ορίων του διαγωνισμού, ήτοι μέχρι το χρόνο λήξης του διαγωνισμού και όπως αυτή η χρονική στιγμή ανακοινώνεται και συνοδεύονται κατά την καταχώρηση τους από όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία. Κάθε συμμετοχή εκτός αυτών των ορίων και χωρίς την καταχώρηση των υποχρεωτικών στοιχείων, θα θεωρείται άκυρη. Κάθε Συμμετέχων έχει δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών. Κάθε τηλεφωνική κλήση ή αποστολή SMS από τον ίδιο χρήστη θεωρείται ως ξεχωριστή συμμετοχή στο διαγωνισμό. Κάθε Συμμετέχων μπορεί να εξαργυρώσει τον εκάστοτε κωδικό που λαμβάνει σε υπηρεσίες ή προϊόντα (ίσης ή μεγαλύτερης αξίας με το κόστος της κλήσης/SMS) στον διαδικτυακό τόπο www.instawin.gr

 2. Η ανάδειξη του νικητή θα γίνει αφότου ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός «ΣΚΑΪ TV». Ο νικητής θα είναι ο συμμετέχων που θα έχει στείλει μήνυμα SMS στο 54888 ή θα έχει καλέσει στο 901 901 4488 και θα κληρωθεί ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. Ο νικητής θα αναδειχθεί έπειτα από ηλεκτρονική κλήρωση. Η κλήρωση θα διεξαχθεί μέσω ηλεκτρονικής γεννήτριας τυχαίων αριθμών του random.org η οποία είναι πιστοποιημένη από το ανεξάρτητο εργαστήριο ECORGA (ISO/IEC 17025:2005) το οποίο εδρεύει στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου, οδός 2/F Berkeley Square House, Berkeley Square London, W1J 6BD.

 3. Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί με ανάρτηση στην ιστοσελίδα http://www.skaitv.gr. Στη συνέχεια θα κληθεί ο νικητής από τους υπεύθυνους του ΣΚΑΪ TV, στην τηλεφωνική σύνδεση με την οποία έλαβε μέρος στο διαγωνισμό, για να ενημερωθεί λεπτομερώς σχετικά με την παραλαβή του επάθλου.Η αποδοχή του επάθλου από τον νικητή θα γίνει το αργότερο εντός ενός (1) μήνα από την ως άνω δημοσίευση του νικητή σύμφωνα με τη διαδικασία ενημέρωσης όπως αυτή περιγράφεται ανωτέρω. Ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς για την διαδικασία της αποδοχής και θα μεταβεί όπου του υποδείξει ο ΣΚΑΪ TV προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση του με την επίδειξη των απαραίτητων εγγράφων και να υπογράψει σχετική δήλωση αποδοχής. Κατά την επικοινωνία αυτή θα ζητηθούν από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του για την δυνατότητα εξακρίβωσης της ταυτοπροσωπίας κατά την παράδοση του επάθλου. Σε περίπτωση που κατά το χρονικό διάστημα του ενός (1) μήνα από την δημοσίευση του νικητή, δεν έχει καταστεί δυνατή η επικοινωνία, χάνει κάθε δικαίωμα επί του επάθλου, το οποίο θα κληθεί να παραλάβει ο πρώτος επιλαχόντας νικητής, κατά τη σειρά ανάδειξης από την προαναφερόμενη διαδικασία της κλήρωσης.

 4. Το έπαθλο είναι ένα Opel Corsa 1.2lt 75hp S&S, έκδοσης Corsa, εξωτερικού χρώματος Arktis White. Ο νικητής, προκειμένου να παραλάβει το έπαθλο θα πρέπει να προσκομίσει τα εξής δικαιολογητικά: 1. Επικυρωμένη φωτοτυπία της αστυνομικής του ταυτότητας ή του διαβατηρίου του, από αστυνομικό τμήμα, από ΚΕΠ ή μέσω του gov.gr 2. Επικυρωμένη (για το γνήσιο της υπογραφής) υπεύθυνη δήλωση από αστυνομικό τμήμα, από ΚΕΠ ή μέσω του gov.gr, ότι αποδέχεται το έπαθλο και τους όρους & προϋποθέσεις των προωθητικών ενεργειών των εκπομπών, καθώς και το Α.Φ.Μ και τη Δ.Ο.Υ. στην οποία ανήκει. Διευκρινίζεται ότι ο φόρος που επιβάλλεται από το Ελληνικό Κράτος με βάση τον νόμο 2961 / 2010 (Άρθρο 58 παράγραφος 1 περίπτωση ε & Άρθρο 60 παράγραφος σε έπαθλα άνω των 1.000€ βαρύνουν τον νικητή του επάθλου και είναι 20% επί της αξίας του. Ρητά διευκρινίζεται ότι τα έξοδα, καθώς και τα τέλη μεταβίβασης/πινακίδων και κυκλοφορίας βαρύνουν τον νικητή και θα προκαταβληθούν από τον ίδιο (απευθείας στην αντιπροσωπεία), προκειμένου να παραλάβει το έπαθλο. Το αυτοκίνητο προβολής ενδέχεται να έχει μικρές διαφοροποιήσεις από το αυτοκίνητο επάθλου. Το αυτοκίνητο επάθλου αποδίδεται στον νικητή κατόπιν διαθεσιμότητας από την αντιπροσωπεία.

 5. Το έπαθλο του διαγωνισμού είναι ήδη προκαθορισμένο και συγκεκριμένο, προσωπικό και αποκλείεται η μεταβίβαση, η ανταλλαγή ή η εξαργύρωσή του σε χρήμα. Ο δε νικητής, οφείλει να συμπεριφερθεί στα πλαίσια καλής πίστης και των χρηστών ηθών.

 6. Για τυχόν παράπονα ή ερωτήσεις σχετικά με το τεχνικό σκέλος του διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες μπορούν να απευθύνονται και στο τηλέφωνο παραπόνων της «ΑΜΑΖΕ» στο 2111885488 (10:00 π.μ. – 18:00 μ.μ.). Ο δε Διοργανωτής δεσμεύεται να απαντήσει στα ερωτήματα - παράπονα των συμμετεχόντων εντός 2 εργάσιμων ημερών.

 

 1. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα, ανά πάσα στιγμή, να τροποποιήσει μέρη αυτών των όρων ή και όλους τους όρους συμμετοχής στο σύνολό τους και ειδικότερα τους όρους περί των χαρακτηριστικών του επάθλου που θα κερδίσει ο νικητής του διαγωνισμού, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να είναι υποχρεωμένος προς αποζημίωση σε όποιον συμμετέχοντα, με την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα www.skaitv.gr

 2. Ο Διοργανωτής δεν φέρει ουδεμία ευθύνη, σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων κατά τη διάρκεια σύνδεσης του χρήστη στην υπηρεσία, που είτε οφείλονται σε απρόβλεπτη βλάβη του εξοπλισμού του (ανωτέρα βία), είτε οφείλονται σε βλάβες ή αδυναμίες τηλεπικοινωνιακών δικτύων ή τεχνικού εξοπλισμού και λογισμικού. Ο Διοργανωτής επιπλέον δεν φέρει ουδεμία ευθύνη, σε περίπτωση που ο χρήστης για οποιοδήποτε λόγο δεν κάνει σωστή χρήση της υπηρεσίας. Αν για οποιοδήποτε λόγο που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του Διοργανωτή όπως για παράδειγμα δήλωση λάθος ή ημιτελών στοιχείων, τότε ο Διοργανωτής διατηρεί ρητά και κατά την κρίση του το δικαίωμα να προχωρήσει στον επόμενο κατά σειρά αναδειχθέν νικητή.

 3. Η ευθύνη του Διοργανωτή περιορίζεται μόνο στην επιτυχή και διαφανή διεξαγωγή του διαγωνισμού.

 4. Ο Διοργανωτής θεωρεί ότι κάθε συμμετέχων είναι κάτοχος ή έχει εξασφαλίσει τη ρητή συναίνεση ή εξουσιοδότηση του κατόχου της τηλεφωνικής σύνδεσης ή κάρτας SIM, που αντιστοιχεί στον αριθμό κλήσης του σταθερού ή κινητού τηλεφώνου. Στην περίπτωση κατά την οποία ο νικητής δεν είναι ο κάτοχος του σταθερού ή κινητού ή είναι κάτοχος εταιρικής σύνδεσης, τότε για την παραλαβή του επάθλου του θα πρέπει να προσκομίσει υπεύθυνη δήλωση του νόμου (άρθρο 8 Ν. 1599/1986), την οποία θα υπογράφει (με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής από αρμόδια Αρχή) ο κάτοχος του σταθερού ή κινητού ή ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας σε περίπτωση εταιρικής σύνδεσης, στην οποία θα δηλώνει πως έχει δώσει το δικαίωμα στο χρήστη-νικητή του διαγωνισμού να χρησιμοποιεί την τηλεφωνική σύνδεση ή κάρτα SIM για προσωπική χρήση και πως ο ίδιος αποποιείται του δικαιώματος του επάθλου, το οποίο πλέον θα παραλάβει ο κατονομαζόμενος νικητής. Άλλως το έπαθλο μπορεί να παραληφθεί μόνον από τον ιδιοκτήτη του αριθμού που κέρδισε. Στην περίπτωση κατά την οποία ο νικητής του διαγωνισμού είναι κάτω των 18 ετών, το έπαθλο θα παραλαμβάνει αυτός που ασκεί την επιμέλεια αυτού ενώ ο Διοργανωτής διατηρεί σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να αποκλείσει το συγκεκριμένο πρόσωπο από το διαγωνισμό και να αρνηθεί την παράδοση του επάθλου.

 5. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στον Διοργανωτή για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω του έντυπου, ηλεκτρονικού ή τηλεοπτικού μέσου. Έτσι, οι Διοργανωτής επιφυλάσσει για τον εαυτό του, το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την κλήρωση του επάθλου για διαφημιστικούς σκοπούς, η, δε, συμμετοχή καθενός στον παρόντα διαγωνισμό έχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση. Ο Διοργανωτής διατηρεί επίσης το δικαίωμα να δημοσιεύσει φωτογραφίες και βίντεο του νικητή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ TV, στην ιστοσελίδα της ή/και σε οποιαδήποτε έντυπο ή μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος όπως ενδεικτικά της παραλαβής του δώρου, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης. Άρνηση του νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί, δίνει στο δικαίωμα στο Διοργανωτή να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού δώρου. Ο νικητής δηλώνει ότι συγκατατίθεται στη χρήση των οποιαδήποτε αρχείων προβολής (βίντεο, φωτογραφία κλπ) που υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του διαγωνισμού ή της παραλαβής του δώρου.

 6. Ο Διοργανωτής διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος.

 7. Με την τηλεφωνική κλήση στο 901 901 4488 ή την αποστολή SMS από κινητό στο 54888, κάθε συμμετέχων ρητά και ανεπιφύλακτα συναινεί όπως τα προσωπικά του δεδομένα/στοιχεία χρησιμοποιηθούν από τον Διοργανωτή ως υπεύθυνο για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων είτε από τον ίδιο το Διοργανωτή είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου αυτός διορίσει για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό του. Περαιτέρω, κάθε συμμετέχων ρητά και ανεπιφύλακτα συναινεί στη διατήρηση/ αποθήκευση των προσωπικών του δεδομένων/ στοιχείων από τον Διοργανωτή με σκοπό αυτά να χρησιμοποιηθούν για τη μελλοντική ενημέρωση του συμμετέχοντος μέσω SMS ή άλλου τηλεπικοινωνιακού μέσου για τις προωθητικές ενέργειες του Διοργανωτή και για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους, ότε θα διαγραφούν ολοσχερώς. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά δεδομένα/στοιχεία κάθε συμμετέχοντα θα τηρούνται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής και κοινοτικής νομοθεσίας σχετικά με την προστασία των ατόμων από την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, ιδίως δε, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, ο οποίος τέθηκε σε εφαρμογή και στην Ελλάδα την 25η Μαΐου 2018, καθώς και των τυχόν εκδοθησόμενων βάσει του ως άνω κανονισμού εθνικών νόμων αλλά και των διατάξεων του ν. 2472/1992 και λοιπών συναφών νομοθετημάτων, όπως αυτές ισχύουν σήμερα ή/ και όπως τυχόν τροποποιηθούν στο μέλλον για την προσαρμογή τους στον άνω κανονισμό. Οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα, μεταξύ άλλων, να ζητήσουν την πρόσβαση, την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των προσωπικών δεδομένων/ στοιχείων τους που τηρούνται κατά τα ανωτέρω στο αρχείο του Διοργανωτή, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις που προβλέπονται στα ως άνω νομοθετήματα.

 8. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων (ή των αλλαγών τους) και θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.

 9. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια των Αθηνών και θα εφαρμόζεται το Ελληνικό Δίκαιο.