09:40
Πρωινό Μας

Στο νέο της σπίτι, η Φαίη Σκορδά φιλοξενεί καθημερινά τη χαρά, την αισιοδοξία, την αληθινή τηλεοπτική ψυχαγωγία αλλά και όσα μας απασχολούν, με έγκυρη δημοσιογραφική και κριτική ματιά. Η Έλενα Χριστοπούλου, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άγγελος Βουράκης, σχολιάζουν με τη δική τους οπτική όσα συμβαίνουν αλλά και τα αποκλειστικά θέματα της συντακτικής ομάδας της εκπομπής. Ο αστυνομικός συντάκτης Θεοδόσης Πάνου κρατά τους τηλεθεατές ενήμερους με τα γρήγορα αντανακλαστικά του στα πιο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ ενώ η Ελεάννα Τρυφίδου μας "ταξιδεύει" σε όλο τον κόσμο, με διεθνείς ειδήσεις. Ο καταξιωμένος και αγαπημένος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος επιστρέφει τηλεοπτικά στο «ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ» και μοιράζεται τα μυστικά του για το καθημερινό τραπέζι ενώ η καθηγήτρια Αστρολογίας, Βάσια Μαυράκη δίνει τις απαντήσεις του ζωδιακού κύκλου στις απορίες της καθημερινότητας.
#PrwinoMas

Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
17:00
Γειτονιές στο Πιάτο | Ζωγράφου (E)

O Δημήτρης Σκαρμούτσος εξερευνά την πιο γνωστή φοιτητική συνοικία της Αθήνας, τη γειτονιά του Ζωγράφου. Ανάμεσα στην Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη, ανάμεσα στο Γουδί και τα Ιλίσια υπάρχουν πολλά μέρη για καλό και ποιοτικό φαγητό. Η γνωστή σε όλους, κατοίκους και μη, «Pizza Normandia» είναι μια παραδοσιακή πιτσαρία, σημείο αναφοράς της περιοχής εδώ και 43 χρόνια. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μπαίνει στο εργαστήριο όπου φτιάχνουν την κλασική πίτσα καναδέζικου τύπου σε ταψάκι. Επόμενος σταθμός τα τυροκομικά και γαλακτοκομικά της «οικογενείας Γρατσάνη», μια πιο σύγχρονη εκδοχή του παλιού, κλασικού, γαλακτοπωλείου. Εδώ έρχονται καθημερινά φρέσκο γάλα, βούτυρο και μια μεγάλη ποικιλία τυριών κίτρινων από το τυροκομείο της οικογένειας, στο Καστράκι Δωρίδας. Ο Θανάσης κι η Νικολέττα υποδέχονται τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, στο «Άλσος», ένα κλασικό φοιτητικό μεζεδοπωλείο. Παραδοσιακές συνταγές και μαμαδίστικα φαγητά σε ένα μαγαζί που φτιάχτηκε με αγάπη για τους φοιτητές. Τελευταία στάση αυτής της περιήγησης στην περιοχή του Ζωγράφου, το «Κουτούκι του Μπαρμπακώστα». Εκεί ο Δημήτρης Σκαρμούτσος συναντά τον κ. Γιάννη, μάστορα του κάρβουνου και της σούβλας που φτιάχνει μερικά από τα καλύτερα ψητά κρέατα που μπορείτε να δοκιμάσετε στην Αθήνα. Επιστρέφοντας στο στούντιο ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ετοιμάζει δύο απολαυστικές συνταγές, quesadillas με κοτόπουλο και cheddar και σαλάτα με φακές και καπνιστό σολομό.
#GeitoniesStoPiato

Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
21:00
SURVIVOR ALL STAR

Το SURVIVOR γίνεται ALL STAR και επιστρέφει στον ΣΚΑΪ στην πιο σκληρή και απαιτητική εκδοχή του. Οι κορυφαίοι Έλληνες Survivors, επιστρέφουν στην αρένα όπου άλλαξε η ζωή τους, για έναν ακόμα γύρο. Οι καλύτεροι παίκτες όλων των σεζόν θα βρεθούν ξανά μαζί σε μία ανανεωμένη, εκρηκτική χημεία χαρακτήρων και αγωνισμάτων. Πόσο προετοιμασμένοι είναι για αυτή την επιστροφή; Πώς θα αλληλεπιδράσουν; Τι αλλάζει φέτος; Ένα μόνο είναι σίγουρο: διατηρώντας όλα τα αυθεντικά στοιχεία του μεγαλύτερου ριάλιτι στον κόσμο, το SURVIVOR ALL STAR θα συστήσει μια πρωτόγνωρη, δυναμική, καθημερινή εμπειρία. Ο Γιώργος Λιανός, μοναδικός στο πόστο του, συναντιέται ξανά μαζί τους και αναμεταδίδει κάθε αναμέτρηση από τους στίβους μάχης ενώ είναι αυτός που με το χαρακτηριστικό του χιούμορ, διαχειρίζεται κάθε διαφωνία, αστεία ή συγκινητική στιγμή.
#SurvivorGR
#SurvivorAllStarGR

Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
04:00
Γειτονιές στο Πιάτο | Ζωγράφου (E)

O Δημήτρης Σκαρμούτσος εξερευνά την πιο γνωστή φοιτητική συνοικία της Αθήνας, τη γειτονιά του Ζωγράφου. Ανάμεσα στην Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη, ανάμεσα στο Γουδί και τα Ιλίσια υπάρχουν πολλά μέρη για καλό και ποιοτικό φαγητό. Η γνωστή σε όλους, κατοίκους και μη, «Pizza Normandia» είναι μια παραδοσιακή πιτσαρία, σημείο αναφοράς της περιοχής εδώ και 43 χρόνια. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μπαίνει στο εργαστήριο όπου φτιάχνουν την κλασική πίτσα καναδέζικου τύπου σε ταψάκι. Επόμενος σταθμός τα τυροκομικά και γαλακτοκομικά της «οικογενείας Γρατσάνη», μια πιο σύγχρονη εκδοχή του παλιού, κλασικού, γαλακτοπωλείου. Εδώ έρχονται καθημερινά φρέσκο γάλα, βούτυρο και μια μεγάλη ποικιλία τυριών κίτρινων από το τυροκομείο της οικογένειας, στο Καστράκι Δωρίδας. Ο Θανάσης κι η Νικολέττα υποδέχονται τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, στο «Άλσος», ένα κλασικό φοιτητικό μεζεδοπωλείο. Παραδοσιακές συνταγές και μαμαδίστικα φαγητά σε ένα μαγαζί που φτιάχτηκε με αγάπη για τους φοιτητές. Τελευταία στάση αυτής της περιήγησης στην περιοχή του Ζωγράφου, το «Κουτούκι του Μπαρμπακώστα». Εκεί ο Δημήτρης Σκαρμούτσος συναντά τον κ. Γιάννη, μάστορα του κάρβουνου και της σούβλας που φτιάχνει μερικά από τα καλύτερα ψητά κρέατα που μπορείτε να δοκιμάσετε στην Αθήνα. Επιστρέφοντας στο στούντιο ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ετοιμάζει δύο απολαυστικές συνταγές, quesadillas με κοτόπουλο και cheddar και σαλάτα με φακές και καπνιστό σολομό.
#GeitoniesStoPiato

Κατάλληλο για άνω των 8 ετών