09:40
Πρωινό Μας

Στο νέο της σπίτι, η Φαίη Σκορδά φιλοξενεί καθημερινά τη χαρά, την αισιοδοξία, την αληθινή τηλεοπτική ψυχαγωγία αλλά και όσα μας απασχολούν, με έγκυρη δημοσιογραφική και κριτική ματιά. Η Έλενα Χριστοπούλου, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άγγελος Βουράκης, σχολιάζουν με τη δική τους οπτική όσα συμβαίνουν αλλά και τα αποκλειστικά θέματα της συντακτικής ομάδας της εκπομπής. Ο αστυνομικός συντάκτης Θεοδόσης Πάνου κρατά τους τηλεθεατές ενήμερους με τα γρήγορα αντανακλαστικά του στα πιο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ ενώ η Ελεάννα Τρυφίδου μας "ταξιδεύει" σε όλο τον κόσμο, με διεθνείς ειδήσεις. Ο καταξιωμένος και αγαπημένος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος επιστρέφει τηλεοπτικά στο «ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ» και μοιράζεται τα μυστικά του για το καθημερινό τραπέζι ενώ η καθηγήτρια Αστρολογίας, Βάσια Μαυράκη δίνει τις απαντήσεις του ζωδιακού κύκλου στις απορίες της καθημερινότητας.
#PrwinoMas

Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
17:00
Γειτονιές στο Πιάτο | Πέραμα (E)

Στο απομακρυσμένο Πέραμα θα βρεθεί ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με τις «Γειτονιές στο πιάτο». Μια ιστορική συνοικία με πολύ καλό φαγητό και ωραίους ανθρώπους που έχουν πολλά να μοιραστούν μαζί μας. Η περιήγηση ξεκινάει από τον Βασίλη, που κάθε πρωί φτιάχνει στο μικρό του εργαστήριο τρία διαφορετικά ζυμάρια, για το εξαιρετικό του πεϊνιρλί, για τις λαχταριστές σφολιάτες και για τις μπουγάτσες. Η συνέχεια δίνεται στο μεζεδοπωλείο «Χαρτί και Καλαμάρι». Εκεί που κάποτε ο πατέρας του Χρήστου είχε το ιστορικό μαγαζί «Στροφή», ο ίδιος σήμερα συνεχίζει τη παράδοση διαμορφώνοντας ένα μενού με πρότυπα πιάτα με θαλασσινά, vegan επιλογές και όχι μόνο. Ακολουθεί μια στάση για γλυκό στον «Παρνασσό»! Αυτό το ιστορικό ζαχαροπλαστείο που ξεκίνησε από μικρό γαλακτοπωλείο και φτιάχνει μεταξύ άλλων ένα διαχρονικά υπέροχο γαλακτομπούρεκο. Η περιήγηση του Δημήτρη Σκαρμούτσου στο Πέραμα κλείνει με μια στάση στον «Τάκη». Ξεκίνησε ως ένα μικρό καφενείο με μεζεδάκια και έχει εξελιχθεί σε μια μικρή ψαροταβέρνα με φρέσκο ψάρι και όστρακα αλλά και πολλές ιστορίες να μας διηγηθεί. Επιστρέφοντας στο στούντιο, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ετοιμάζει δύο ξεχωριστές συνταγές, pizza με τυρί κρέμα, μπέικον και jalapeños και σουπιές με πορτοκάλι, ελιές και μυρωδικά.
#GeitoniesStoPiato

Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
03:15
Γειτονιές στο Πιάτο | Πέραμα (E)

Στο απομακρυσμένο Πέραμα θα βρεθεί ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με τις «Γειτονιές στο πιάτο». Μια ιστορική συνοικία με πολύ καλό φαγητό και ωραίους ανθρώπους που έχουν πολλά να μοιραστούν μαζί μας. Η περιήγηση ξεκινάει από τον Βασίλη, που κάθε πρωί φτιάχνει στο μικρό του εργαστήριο τρία διαφορετικά ζυμάρια, για το εξαιρετικό του πεϊνιρλί, για τις λαχταριστές σφολιάτες και για τις μπουγάτσες. Η συνέχεια δίνεται στο μεζεδοπωλείο «Χαρτί και Καλαμάρι». Εκεί που κάποτε ο πατέρας του Χρήστου είχε το ιστορικό μαγαζί «Στροφή», ο ίδιος σήμερα συνεχίζει τη παράδοση διαμορφώνοντας ένα μενού με πρότυπα πιάτα με θαλασσινά, vegan επιλογές και όχι μόνο. Ακολουθεί μια στάση για γλυκό στον «Παρνασσό»! Αυτό το ιστορικό ζαχαροπλαστείο που ξεκίνησε από μικρό γαλακτοπωλείο και φτιάχνει μεταξύ άλλων ένα διαχρονικά υπέροχο γαλακτομπούρεκο. Η περιήγηση του Δημήτρη Σκαρμούτσου στο Πέραμα κλείνει με μια στάση στον «Τάκη». Ξεκίνησε ως ένα μικρό καφενείο με μεζεδάκια και έχει εξελιχθεί σε μια μικρή ψαροταβέρνα με φρέσκο ψάρι και όστρακα αλλά και πολλές ιστορίες να μας διηγηθεί. Επιστρέφοντας στο στούντιο, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ετοιμάζει δύο ξεχωριστές συνταγές, pizza με τυρί κρέμα, μπέικον και jalapeños και σουπιές με πορτοκάλι, ελιές και μυρωδικά.
#GeitoniesStoPiato

Κατάλληλο για άνω των 8 ετών