Frozen Planet 2

Frozen Planet 2

Frozen Planet 2

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Με αφήγηση του Sir David Attenborough, ο νέος κύκλος έξι επεισοδίων της βραβευμένης σειράς ντοκιμαντέρ Frozen Planet εξερευνά την άγρια ζωή που βρίσκεται στις πιο παγωμένες περιοχές του κόσμου: από την Αρκτική ως την Ανταρκτική, από τα πιο ψηλά βουνά ως τις πιο παγωμένους ερήμους, από τα τεράστια χιονισμένα δάση του βορρά μέχρι τους απέραντους παγωμένους ωκεανούς του πλανήτη. Πολικές αρκούδες, πιγκουίνοι, πίθηκοι του χιονιού, τίγρεις της Σιβηρίας: κάθε είδος πρέπει να ξεπεράσει ιδιαίτερες προκλήσεις για να μπορέσει να επιβιώσει σε αυτό το ακραίο περιβάλλον.

Το Frozen Planet II πραγματοποιήθηκε από την παγκοσμίου φήμης Μονάδα Φυσικής Ιστορίας των BBC Studios, σε συμπαραγωγή των BBC America, Open University, Migu Video, ZDF και France Televisions. Η σειρά περιελάμβανε περισσότερες από 2.000 ημέρες γυρισμάτων στο πεδίο για τρία χρόνια, σε 18 διαφορετικές χώρες, σε όλες τις ηπείρους, στην Ανταρκτική αλλά και το διάστημα. Χρησιμοποιώντας κάμερες τελευταίας τεχνολογίας, η σειρά είναι γυρισμένη σε εξαιρετικά υψηλή ευκρίνεια, προσφέροντας εντυπωσιακές εικόνες στους τηλεθεατές.

Η Camila Cabello και ο βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης Hans Zimmer ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ηχογραφήσουν το τραγούδι που ακούγεται στη σειρά με τίτλο «Take me back Home».