Το «Top Chef» ήρθε στην Ελλάδα από το ΣΚΑΪ και έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου.

 

 

Το «Top Chef» μας ξεναγεί στον γοητευτικό, αλλά απαιτητικό κόσμο της υψηλής γαστρονομίας.

 

Δεκαπέντε επαγγελματίες σεφ που έχουν κοινό χαρακτηριστικό το πάθος για τη γαστρονομία αναμετρώνται καθημερινά μεταξύ τους, αλλά και με τον εαυτό τους. Στόχος να ξεχωρίσουν, να αναδειχθούν και να κατακτήσουν την κορυφή: μια θέση στα διασημότερα εστιατόρια του κόσμου, τον τίτλο του «Top Chef» και το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Οι διαγωνιζόμενοι καθημερινά θα παίρνουν μέρος σε απαιτητικές δοκιμασίες. Θα κληθούν να συνεργαστούν, να αναμετρηθούν και να αποδείξουν ότι αξίζουν να παραμείνουν στον διαγωνισμό μέχρι τέλους. Ο Γιώργος Βενιέρης, ο Γκίκας Ξενάκης και ο Αστέριος Κουστούδης, τρεις καταξιωμένοι σεφ που έχουν διακριθεί στο χώρο της γαστρονομίας, αξιολογούν τους 15 υποψήφιους Top Chef και κρίνουν το μέλλον τους στον διαγωνισμό.

 Για να ανταπεξέλθουν οι διαγωνιζόμενοι  χρειάζεται να επιστρατεύσουν όλη τους τη γνώση ,τη  δημιουργικότητα και τη φαντασία. Στα χέρια τους άλλωστε θα έχουν τα καλύτερα υλικά, ένα Pantry γεμάτο με εξαιρετικά προϊόντα και πρώτες ύλες με την εγγύηση ποιότητας της ΑΒ!

Ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά, εκλεκτά κρεατικά, ιδιαίτερα τυριά και δροσερά φρούτα και λαχανικά μόνο από τα ΑΒ Βασιλόπουλος, αφού η ποικιλία και η ποιότητά τους ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς top chefs και εμπνέουν για εντυπωσιακές δημιουργίες από τους διαγωνιζόμενους.