ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΗΜΕΡΑ (13- 17 /01)

Αυτή την εβδομάδα 13/17-01 θα έχουμε διαγωνισμό στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ με τις παρακάτω παροχές:


Η... Άλμη “Γάρος” που διατηρεί φρέσκο το τυρί για καιρό, η πρώτη άλμη στον κόσμο που δεν είναι χύμα αλλά συσκευασμένη σε σφραγισμένο μπουκάλι και θα τη βρείτε σε όλα τα μεγάλα σούπερ μάρκετ, προσφέρει... 2 τριήμερα, σε 2 οικογένειες στο Mouzaki Palace, το “στολίδι” της Δυτικής Θεσσαλίας, με πλήρη διατροφή στο παραμυθένιο “Κεραμαριό”, όπου τα σπιτάκια είναι χτισμένα γύρω από κορμούς πλατάνων!

Ακόμη, ο όμιλος Alfa Wood, η μεγαλύτερη βιομηχανία ξύλου στην Ελλάδα που συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παραγωγούς πέλλετ και μπρικέτας της Ευρώπης, προσφέρει από 1 τόνο μπρικέτες σε κάθε τυχερό, εξασφαλίζοντάς τους τη θέρμανση όλης της χρονιάς.

Alfa Wood Group... Η κορυφαία ελληνική εταιρία στα προϊόντα ξύλου, από το δάπεδο μέχρι την οροφή! Ειδικά τα δάπεδα laminate του ομίλου είναι τα καλύτερα και τα μοναδικά ελληνικής παραγωγής!

Τέλος, η Greco Strom, η οποία φέρνει την “επανάσταση” το 2020 με τη νέα σειρά στρωμάτων Bodytopia, επτά στρώματα που... “σκανάρουν” το σώμα μας, προσφέρει... από μία δωροεπιταγή των 200 ευρώ σε κάθε νικητή!

Greco Strom! Αποκτήστε ένα στρώμα Bodytopia με έκπτωση 50% μόνο για λίγες μέρες!

Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού:
http://www.skaitv.gr/analytikoi-oroi-kai-proypotheseis-symmetochis-tileoptikon-diagonismon-isonskai-tvsin-2