ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Μονομάχος
Ένας διαγωνιζόμενος παίζει εναντίον 100 αντιπάλων, οι οποίοι αποκαλούνται «The Mob». Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα πρέπει να απαντήσει σωστά σε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών που τίθενται ταυτόχρονα και σε εκείνον αλλά και στους 100. Εάν ο Μονομάχος ή κάποιο μέλος του Mob απαντήσει λανθασμένα, αποκλείεται από το παιχνίδι. Όσα περισσότερα μέλη του Mob αποκλείσει ο Μονομάχος, τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζει. Στόχος είναι ο «παίκτης - Μονομάχος» να αποκλείσει κάθε μέλος του «Mob» και να μείνει μοναδικός νικητής, κερδίζοντας το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ ή το μέγιστο ποσό που μπορεί να καταφέρει! Όταν ο «παίκτης – Μονομάχος» ολοκληρώσει τη διεκδίκησή του απέναντι στο «Mob», εκτοπίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερους αντιπάλους, ένας από τους 100 παίρνει τη θέση του και χρίζεται ο επόμενος Μονομάχος.
#Monomaxos
I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!
O Γιώργος Λιανός μαζί με την Καλομοίρα υποδέχονται τους 14 celebrities που αναχώρησαν από την Ελλάδα για να ζήσουν το όνειρο... στην άλλη πλευρά του Αγίου Δομίνικου! Οι 14 συμμετέχοντες που προέρχονται από διάφορους χώρους της κοινωνικής ζωής και βρίσκονται ήδη στη ζούγκλα του νησιού, θα μοιραστούν σε δύο ομάδες των 7 ατόμων. Μια δοκιμασία θα κρίνει ποιοι θα μείνουν τις πρώτες μέρες στο camp των ανέσεων και ποιοι στο... βασικό camp! Η έλλειψη φαγητού δε συμπεριλαμβάνεται στις «κακουχίες» του παιχνιδιού, αυτό όμως δε σημαίνει ότι η διαμονή των celebrities θα είναι εύκολη... τριών ειδών προκλήσεις τους περιμένουν: δοκιμασίες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη, ψυχαγωγικά παιχνίδια και quiz καθώς και αγωνίσματα με τη «φιλική» συμμετοχή των ζώων της ζούγκλας! Κάθε εβδομάδα, μέσα από τη διαδικασία των αγωνισμάτων θα αποχωρεί ένας παίκτης, ενώ υπάρχει πάντα η δυνατότητα της οικειοθελούς αποχώρησης όταν κάποιος νιώσει πως χόρτασε... περιπέτεια!
#imacelebritygr
Γειτονιές στο Πιάτο
Οι «Γειτονιές στο πιάτο» επιστρέφουν στον ΣΚΑΪ με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο σε νέες γαστρονομικές περιηγήσεις. Ένα Κυριακάτικο ταξίδι στις άγνωστες γωνιές της πόλης μας που αξίζει να γνωρίσουμε. Μίας πόλης γεμάτης από γαστρονομικά σημεία μεγάλου ενδιαφέροντος και ανθρώπινες ιστορίες που αξίζει να ακουστούν. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος γίνεται «ταξιδιώτης» στην Αθήνα και μας συστήνει από την αρχή Γειτονιές, ανθρώπους και γεύσεις. Σημεία όπου η παράδοση μένει αναλλοίωτη στο πέρασμα των δεκαετιών αλλά και νέοι προορισμοί που συνδυάζουν το κλασικό με το σύγχρονο σε ένα απρόσμενα επιτυχημένο εγχείρημα. Άνθρωποι που μένουν πιστοί σε όσα διδάχτηκαν από τους προγόνους τους και εξελίσαονται συνεχίζοντας την πορεία τους  και νεωτεριστές που αποφάσισαν να δημιουργήσουν κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Σε κάθε επεισόδιο ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μπαίνει στην κουζίνα και δημιουργεί δύο απολαυστικές συνταγές.
#GeitoniesStoPiato

Αρχείο Ψυχαγωγικών Εκπομπών

BBQ Stories
Λαχταριστή και Πρωτότυπη. Νόστιμη και Χαλαρή. Απολαυστική και παρεΐστικη. Είναι η νέα εκπομπή μαγειρικής του chef Αλέξανδρου Παπανδρέου που μας ξεναγεί στον κόσμο του BBQ. Ο Αλέξανδρος, ανανεωμένος και πιο χαλαρός από ποτέ, βγαίνει από το στούντιο, παίρνει τους δρόμους, μεταφέρει τις μαγειρικές του γνώσεις εκτός κουζίνας και μας αποκαλύπτει τα πάντα για το ΒΒQ. Έμπειροι αλλά και επίδοξοι ψήστες φαίνεται ότι έχουν πολλά να μάθουν ακόμη για την αγαπημένη τους συνήθεια! Ο γνωστός chef δίνει συμβουλές για το καλύτερο ψήσιμο, προτείνει πρωτότυπες συνταγές και τεχνικές και ανακαλύπτει αυθεντικούς, ΒΒQ masters από όλη την Ελλάδα. Ταξιδεύει στην ελληνική ύπαιθρο, εντός και εκτός Αττικής και δεν χάνει χρόνο να στήσει το αγαπημένο του BBQ στα πιο όμορφα και μοναδικά σημεία, άλλοτε έξω στη φύση ή στο πάρκο και άλλοτε στην αυλή ενός φιλικού σπιτιού.
#BBQStories