ΥΛΙΚΑ
ΜΑΡΟΥΛΙ
ΑΝΗΘΟΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΥΡΙΟΥ
50γρ. ΝΕΡΟ
50γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ
250γρ. ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
1πρέζα ΑΝΘΟ ΑΛΑΤΙΟΥ
ΣΚΟΡΔΟ
ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΛΙΓΟ ΛΕΥΚΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΛΕΜΟΝΙ
ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΟ ΑΛΑΤΙΟΥ
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ
ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ
ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
ΜΑΡΟΥΛΙ ICEBERG ΣΤΟ GRILL
Υλικά
500 γρ. ΜΑΡΟΥΛΙ ICEBERG
ΑΛΑΤΙ ΨΙΛΟ
ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ
ΑΝΘΟΣ ΑΛΑΤΙΟΥ
25 γρ. ΞΙΔΙ SHERRY
250 γρ. ΦΕΤΑ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ
3 κ.σ. ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΤΥΡΙΟΥ
2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
1 κ.σ. ΑΝΗΘΟ
12 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙΑ
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ
ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΟ ΑΛΑΤΙΟΥ
ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΞΙΔΙ SHERRY
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΥΡΙΟΥ
ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
ΑΝΗΘΟ
ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ