Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 15/10/2020
Σαλάτα opso με άνηθο και φέτα

ΥΛΙΚΑ

 

ΜΑΡΟΥΛΙ

ΑΝΗΘΟΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΥΡΙΟΥ

50γρ. ΝΕΡΟ

50γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ

250γρ. ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

1πρέζα ΑΝΘΟ ΑΛΑΤΙΟΥ

ΣΚΟΡΔΟ

ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΛΙΓΟ ΛΕΥΚΟ ΠΙΠΕΡΙ

ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΛΕΜΟΝΙ

 

ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΟ ΑΛΑΤΙΟΥ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ

ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ

ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

 

 

ΜΑΡΟΥΛΙ ICEBERG ΣΤΟ GRILL

Υλικά

500 γρ. ΜΑΡΟΥΛΙ ICEBERG

ΑΛΑΤΙ ΨΙΛΟ

ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ

ΑΝΘΟΣ ΑΛΑΤΙΟΥ

25 γρ. ΞΙΔΙ SHERRY

250 γρ. ΦΕΤΑ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ

3 κ.σ. ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΤΥΡΙΟΥ

2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ

 

1 κ.σ. ΑΝΗΘΟ

12 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

 

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙΑ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ

ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΟ ΑΛΑΤΙΟΥ

ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΞΙΔΙ SHERRY

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΥΡΙΟΥ

ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

ΑΝΗΘΟ

ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ