Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ - 02/01/2022
Γαρίδες πανέ με σάλτσα ρεμουλάντ

ΓΑΡΙΔΕΣ ΠΑΝΕ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΡΕΜΟΥΛΑΝΤ

 

ΥΛΙΚΑ

480 γρ. γαρίδες πανέ PESCANOVA

1 ½ φλ. μαγιονέζα

3 κ.σ. μουστάρδα

1 κ.γ. πάπρικα καυτερή

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 κ.σ. ξίδι

½ λεμόνι

λίγες σταγόνες ταμπάσκο

1 σκ. σκόρδο

2 αγγουράκια τουρσί

Για το σερβίρισμα

1 αβοκάντο

καρδιές μαρουλιού

φύτρες

6 ψωμάκια μπριός

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψήνουμε τις γαρίδες πανέ σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 °C για 10’.

Για την σάλτσα ρεμουλάντ (remoulade) βάζουμε την μαγιονέζα σε ένα μπολ 

Προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε με ένα σύρμα. 

Παγώνουμε τη σάλτσα στο ψυγείο να είναι δροσερή. 

https://www.argiro.gr/recipe/saltsa-remoulade/

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ