ΓΑΡΙΔΕΣ ΠΑΝΕ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΡΕΜΟΥΛΑΝΤ
ΥΛΙΚΑ
480 γρ. γαρίδες πανέ PESCANOVA
1 ½ φλ. μαγιονέζα
3 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.γ. πάπρικα καυτερή
1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κ.σ. ξίδι
½ λεμόνι
λίγες σταγόνες ταμπάσκο
1 σκ. σκόρδο
2 αγγουράκια τουρσί
Για το σερβίρισμα
1 αβοκάντο
καρδιές μαρουλιού
φύτρες
6 ψωμάκια μπριός
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψήνουμε τις γαρίδες πανέ σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 °C για 10’.
Για την σάλτσα ρεμουλάντ (remoulade) βάζουμε την μαγιονέζα σε ένα μπολ
Προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε με ένα σύρμα.
Παγώνουμε τη σάλτσα στο ψυγείο να είναι δροσερή.
https://www.argiro.gr/recipe/saltsa-remoulade/