Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 02/09/2020
Τορτίγιες με μοτσαρέλα και καπνιστή γαλοπούλα με τρούφα | 02/09/2020

ΥΛΙΚΑ

1κ.σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
2 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ

250 γρ. ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ
800 γρ. ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

8 ΤΟΡΤΙΓΙΕΣ Ή ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ

1 φλ. ΤΡΙΜΜΕΝΗ MOZZARELLA

350 γρ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΤΕΣ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ

ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟΣ ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ

ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ

ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ

ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ

ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ


ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΟΡΤΙΓΙΕΣ

ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΥΡΙ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤH ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ

ΛΙΓΗ ΓΕΜΙΣΗ

ΡΟΛΑΡΟΥΜΕ

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΠΥΡΙΜΑΧΟ ΣΚΕΥΟΣ

ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΪΝΤΑΝΟ

ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 36%

ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 200 ο C ΓΙΑ 20΄

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ

 

ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ 20 ΛΕΠΤΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ