Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 04/09/2020
Πιπεράτο μοσχάρι με τυρί & πατατοσαλάτα
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ
1 κιλό ΜΟΣΧΑΡΙ (ΧΤΕΝΙ)
3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
4 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
200 γρ. ΤΥΡΙ HAVARTI
1/2 κ.γλ. ΡΙΓΑΝΗ
1/3 φλ. ΚΡΑΣΙ
ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΑΛΑΤΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ
5 ΠΑΤΑΤΕΣ
1 ΚΛΑΔΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ Ή ΘΥΜΑΡΙ
½ φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 κ.σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1ΛΕΜΟΝΙ
1 κ.σ. ΚΑΠΑΡΗ
ΛΙΓΗ ΡΙΓΑΝΗ
ΑΛΑΤΙ
ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΛΙΓΟ ΜΠΟΥΚΟΒΟ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
ΡΟΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΟΥΣΤΑ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ
ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ
ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΠΟΥΚΟΒΟ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΝΕΡΟ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 45΄
ΡΙΧΝΟΥΜΕ
ΡΙΓΑΝΗ
ΑΛΑΤΙ
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ 1 KOMMATI ΤΥΡΙ HAVARTI
ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ
ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 45 ΛΕΠΤΑ