Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 15/09/2020
Εύκολο παστίτσιο

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

500 γρ. ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ

ΑΛΑΤΙ

3- 4 κ.σ. ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ

 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΙΜΑ

700 γρ. ΚΙΜΑ  ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ

2 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

2 κ.σ. ΒΟΥΤΥΡΟ

1 ΦΕΤΑ ΜΠΕΪΚΟΝ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ

1 ΜΕΤΡΙΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

1 ΚΛΩΝΑΡΙ ΣΕΛΕΡΙ

2 ΚΑΡΟΤΑ

1 κ.σ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

1 συσκ. ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

½ φλ. ΝΕΡΟ

1 ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΟ

½ ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑΣ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

 

ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ TO ΜΠΕΪΚΟΝ

TO ΣΚΟΡΔΟ

TO ΚΡΕΜΜΥΔΙ

TO ΚΑΡΟΤΟ

TO ΣΕΛΕΡΙ

ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ

ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΡΟΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 1΄

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

ΤΟ ΝΕΡΟ

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ TO ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΟ

KAI THN ΚΑΝΕΛΑ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΣΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΙΜΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ  

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ  ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΕΜΑ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ  

ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 30΄ΣΤΟΥΣ 180ο C – 200 ο C

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ

 

ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ: 30 ΛΕΠΤΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ