ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ
500 γρ. ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ
ΑΛΑΤΙ
3- 4 κ.σ. ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΙΜΑ
700 γρ. ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
2 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 κ.σ. ΒΟΥΤΥΡΟ
1 ΦΕΤΑ ΜΠΕΪΚΟΝ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
1 ΜΕΤΡΙΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΚΛΩΝΑΡΙ ΣΕΛΕΡΙ
2 ΚΑΡΟΤΑ
1 κ.σ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
1 συσκ. ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
½ φλ. ΝΕΡΟ
1 ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΟ
½ ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑΣ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ TO ΜΠΕΪΚΟΝ
TO ΣΚΟΡΔΟ
TO ΚΡΕΜΜΥΔΙ
TO ΚΑΡΟΤΟ
TO ΣΕΛΕΡΙ
ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ
ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΡΟΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 1΄
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ
ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
ΤΟ ΝΕΡΟ
ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ TO ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΟ
KAI THN ΚΑΝΕΛΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΣΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΙΜΑ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΕΜΑ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 30΄ΣΤΟΥΣ 180ο C – 200 ο C
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ
ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ: 30 ΛΕΠΤΑ