Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 28/09/2020
Παξιμαδάκια χωρίς γλουτένη

ΜΠΙΣΚΟΤΑ  ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

ΥΛΙΚΑ

200 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ

130 γρ. ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΡΥΔΑΣ

4 ΑΒΓΑ

1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ (ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΞΥΣΜΑ) 

1 ΒΑΝΙΛΙΑ

250 γρ. ΑΛΕΥΡΙ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ  

2 κ.γλ ΜΠΕΪΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΛΙΩΜΕΝΗ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ TO ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΪΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ

ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΡΥΔΑΣ

ΤΑ ΑΒΓΑ

ΤΟ ΞΥΣΜΑ

ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΛΛΑΞ

ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΕ ΤΑΨΙ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 30΄ΣΤΟΥΣ 170o C
ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΦΕΤΕΣ

ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 25΄ΣΤΟΥΣ 140οC

ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΦΥΛΑΜΕ ΣΕ ΑΕΡΟΣΤΕΓΕΣ ΚΟΥΤΙ

https://www.argiro.gr/recipe/paksimadakia-me-sokolata-choris-zachari-kai-glouteni/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ