Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 28/09/2020
Παξιμαδάκια χωρίς γλουτένη
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
ΥΛΙΚΑ
200 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ
130 γρ. ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΡΥΔΑΣ
4 ΑΒΓΑ
1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ (ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΞΥΣΜΑ)
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
250 γρ. ΑΛΕΥΡΙ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
2 κ.γλ ΜΠΕΪΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΛΙΩΜΕΝΗ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ TO ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΪΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΡΥΔΑΣ
ΤΑ ΑΒΓΑ
ΤΟ ΞΥΣΜΑ
ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΛΛΑΞ
ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΕ ΤΑΨΙ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 30΄ΣΤΟΥΣ 170o C
ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 25΄ΣΤΟΥΣ 140οC
ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΦΥΛΑΜΕ ΣΕ ΑΕΡΟΣΤΕΓΕΣ ΚΟΥΤΙ
https://www.argiro.gr/recipe/paksimadakia-me-sokolata-choris-zachari-kai-glouteni/