Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 08/10/2020
Τσίζκεϊκ με καραμελωμένα βύσσινα

ΥΛΙΚΑ

600 γρ. ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

230 γρ. ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ

4 ΑΒΓΑ

300 γρ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 36%

1 κ.σ. ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ

 

ΓΙΑ ΤΑ ΒΥΣΣΙΝΑ

100γρ. ΖΑΧΑΡΗ

500γρ. ΒΥΣΣΙΝΑ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΖΚΕΪΚ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ

ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ

ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 36%

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ

ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 190ο C ΓΙΑ 30΄

ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 170ο C ΓΙΑ 20΄

ΞΕΦΟΡΜΑΡΟΥΜΕ

 

ΓΙΑ ΤΑ ΒΥΣΣΙΝΑ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΝΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΣΕΙ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΒΥΣΣΙΝΑ

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 3΄- 5΄

 

ΣΥΝΘΕΣΗ

ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΒΥΣΣΙΝΑ ΣΤΟ ΤΣΙΖ ΚΕΪΚ

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ

 

 

https://www.argiro.gr/recipe/tsizkeik-me-karamelomena-vyssina-tou-steliou-parliarou/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ