Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 08/10/2020
Τσίζκεϊκ με καραμελωμένα βύσσινα
ΥΛΙΚΑ
600 γρ. ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
230 γρ. ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
4 ΑΒΓΑ
300 γρ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 36%
1 κ.σ. ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
ΓΙΑ ΤΑ ΒΥΣΣΙΝΑ
100γρ. ΖΑΧΑΡΗ
500γρ. ΒΥΣΣΙΝΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΖΚΕΪΚ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ
ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 36%
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ
ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 190ο C ΓΙΑ 30΄
ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 170ο C ΓΙΑ 20΄
ΞΕΦΟΡΜΑΡΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΑ ΒΥΣΣΙΝΑ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΝΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΣΕΙ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΒΥΣΣΙΝΑ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 3΄- 5΄
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΒΥΣΣΙΝΑ ΣΤΟ ΤΣΙΖ ΚΕΪΚ
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ
https://www.argiro.gr/recipe/tsizkeik-me-karamelomena-vyssina-tou-steliou-parliarou/